Selamat tahun baru 2011..!!


Assalammualaikum..pertama sekali bos nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua followers blog ni dan kepada semua pengunjung yang singgah kat sini..tengah malam tadi bos tak sempat nak buat entri tahun baru ni sebab keluar dengan bapa saudara untuk mencari cicak ( tokek ) tokek lagi....haha..okok..tak yah cerita pasal tokek..

sempena tahun baru 2011 ni,bos dah berazam untuk mengukuhkan lagi ekonomi rumahtangga bos supaya lebih mantap..untuk blog pulak bos target tahun ni followers lebih dari 1000..kalau tak dapat 1000 pun takpe..tahun depan ada lagi..haha..entri blog ni pulak,bos  masih  menghidangkan info-info yang menarik,pelik,luarbiasa,dan ikut apa yang bos suka..hehe..

kepada followers bos,bos nak ucapkan terima kasih banyak-banyak,sebab sudi follow blog bos yang ala kadar ni..ok..bos nak tahu jugak azam korang tahun 2011 ni..kalau sudi nak kongsi,luahkan isi hati korang kat ruangan komen k..

sekian terima kasih..


12 comments:

  1. hehe. aku tak de azam. cuma recycle azam semalam:P

    ReplyDelete
  2. @ardinihumaira

    selamat tahun baru 2011 jugak..dan selamat pengantin baru..hehe..nak ucap awal-awal..

    ReplyDelete
  3. hepi nu year bos! :)

    Jemput datang jenguk blog yee ; "This is my story".

    ReplyDelete
  4. happy new year bos..apa azam thn baru tek?

    ReplyDelete
  5. @MASZ

    selamat tahun baru..azam bos nak mantapkan ekonomi rumahtangga..hehe..azam baru kitak?

    ReplyDelete
  6. Selamat untuk kamu juga.
    Aku juga lebih senang jadi bos.....
    Salam kenal

    ReplyDelete
  7. @iwan_dextrous

    mudah-mudahan..aminn..semoga awak pun sama ..hehe

    ReplyDelete
  8. @Gildo Kaldorana

    ye..selamat kepada kamu..selamat tahun baru..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)