Ronaldo gemuk tetapi skill masih mantap !!

Ronaldo brazil,bukan ronaldo portugal k..walaupun keadaan fizikalnya yang gemuk sekarang ni,namun beliau masih mempunyai sentuhan yang berbisa..buktinya korang tengok video kat bawah..bos tak pasti video ni tulen atau tak..tetapi,ronaldo ni,memang bos minat sangat masa kecik-kecik dulu..hehe..siap gunting rambut macam ronaldo lagi..ala,,,yang fesyen berjambul didepan berseluar yankee berkaki ayam tu laaa....hahaha !!!

2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)