Cool la peminta sedekah ni..haha !!


Hehe..peminta sedekah pun ada lappy ni...siap pakai headphone mic lagi tu..cool la pak cik ni...entah-entah ada blog jugak kot...kah kah kah.... pakcik ni orang negara china k..kalau kat malaysia buat macam ni,takda orang nak bagi duit..hehe..


tengah menge-hack ke pak cik......haha !!


14 comments:

  1. huahuahuaa..
    ada vacancy lagi ker keje tuu?

    ReplyDelete
  2. salam singgah...thanks for visiting mine

    ReplyDelete
  3. peminta sedekah tu ngah isi jobstreet kot..hehe

    ReplyDelete
  4. haha memang cool la..sure internet free sebab leh pakai wifi..hehe

    ReplyDelete
  5. adeihhh... weddehek... ngeh3x..

    ReplyDelete
  6. he3...tak sangka laa...ade org bg sedekah online kot (^^,)

    ReplyDelete
  7. hahaha... memang sah aku tak derma... :D

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)