Terpantas di dunia..


Semua rekod yang ada dalam video ni belum dapat dipecahkan kecuali acara pecut 100 meter lelaki yang kini dipegang oleh usain bolt..


p/s : memang pantas...yang paling bos suka yang bukak pakaian tu..haha..!! laju giler....!!!


1 comment:

  1. bagusnya kalau aku bole buat kerja cepat2...bole buat kerja lain plak.haha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)