Hehe..ada tak kena dengan gambar ni..

Nak tahu apa yang tak kena dengan gambar ni,tekan readmore k..yang lelaki mesti dapat kesan dulu ni...haha..!!


Cet !!! apa la pakcik ni..slumber badak je dia ek..hahaha !!!!

11 comments:

  1. alamakkk!.
    mesti saje nak tayang.
    hehe.
    :)

    ReplyDelete
  2. Ayooo...
    dia x pakai spenda laa..
    HAHA

    ReplyDelete
  3. haha..xpakai spender la pkcik ni.pastu koyak..yerkk!! tutup mata..

    ReplyDelete
  4. hahahahha.. tajam sangat tu.. tu yang koyak tu.. hahahahahaha

    ReplyDelete
  5. arkkkkkkkk *___* tak tengok... tak tengok.. nampak je.uuuu

    ReplyDelete
  6. hadooiiii ..kna tutup mata dtg blog bos niih~ haha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)