Cara mengatasi kes bunuh diri di china


Dalam gambar ni ialah seorang wakil dari sebuah kilang di china ditemuramah bagi menjelaskan cara diaorang mengatasi kes bunuh diri yang sering berlaku kat kilang diaorang..hehe..memang bijak pengurus kilang ni.cara diaorang ialah dengan meletakkan jaring di tepi bangunan yang berpotensi menjadi tempat bunuh diri..hit readmore untuk lihat jaring-jaring yang dipasang khas untuk si pembunuh diri..haha..







p/s : dah macam nelayan moden daa...haha..!!



3 comments:

  1. hahahaha...senang, xyah pkai bumbung da..

    ReplyDelete
  2. haha, mcm tu eh..apela, sanggup bunuh diri, itulah lngkh2 nyer..

    ReplyDelete
  3. bagus...kalo terjun pon xde la mati..hehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)