Laptop untuk wanita

Memang cute sangat laptop ni.sesuai sangat untuk wanita kan...tapi,,bos pun suka laptop comel-comel macam ni..haha...tak tau plak kenapa..nampak macam best je..kalau ada duit lebih nak kasi bini sebijik macam ni..nanti boleh pinjam kat dia..hahahaha..!!







9 comments:

  1. sy pmpn pon xnk lappy mcm tuh..

    mahal, tp kegunaan same je...

    ReplyDelete
  2. wah!! comel2 nyer laptop2 tu.. memang ada dipasaran ker? kalau ada saya pun nak satu la.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. (tandas opis ok je..)
    da kasi BINI, nak pinjam pulak? aci gitu;)

    ReplyDelete
  4. kat malaysia ade jaul ke lappy tu, dasat

    Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

    ReplyDelete
  5. HAHAHA taknak komen sebenarnya sebab lappy saya pun kaler pink macam kat atas tu < lagak seorang kuli bercakap dengan bosnya :p HAHAHA

    ReplyDelete
  6. Nak mintak kat Hubby lah cam ni..

    ReplyDelete
  7. itu grafik jer kan???

    tak penah nampak lagi kat maner2..

    ReplyDelete
  8. yang second last paling cool~ :) yang last tu pn cool~
    bestnya kalau dapat !! xD

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)