Lighter transformer..!!! cute...


Biasa tengok benda ni kan..kalau takda benda ni,tak berasap la roko si perokok tegar..haha..bos tak merokok k..ok..tipu..rokok sikit-sikit je..hehe..bukan nak cerita pasal perokok yee..nak cerita pasal lighter yang kat dalam gambar ni nanti akan bertukar menjadi motosikal yang cute miut..cute sangat sampai bos terkentut..hahaha..!! kalau buat satu mesti best ni..rasa nak tunggang je motosikal lighter ni...hihi....
















p/s : cute kan??? siap ada no plat sekali tu.....haha..!!



5 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)