Bagaimana Model Terbaru Handphone Nokia Dihasilkan..

video

Wakakakaka...O...boleh tahan jugak handphone Nokia ek..macam ni rupanya diaorang buat model handphone baru...tak tercapai dek akal ku betullah..

Khas Untuk Kaum Hawa..Hihi..


Salam...hari ini bos nak menunjukkan yang bukan perempuan je seksi tau..lelaki pun seksi jugak..erk?macam pelik je bunyi..haha..seksi bagi kaum hawa la..yang lelaki jangan terliur pulak tengok foto-foto ni!! kah kah kah..yang perempuan boleh bagitau bos tak,kat mana keseksian kaum-kaum lelaki ni?? readmore untuk bagi markah lelaki mana yang paling seksi k..

Skil Yang Menakjubkan..


Bos rasa la kan,pelukis yang melukis gambar kat atas ni mesti ambil masa yang lama untuk melengkapkan lukisan dia ni.lukisan ni kira macam lukisan Da Vinci la,ada mengandungi maksud yang tersembunyi..kalau nak tau apa yang tersirat dalam lukisan ni,tekan readmore..memang menakjubkan la skil pelukis ni..erm...nama pelukis ni,,,,,entahlah..haha... 


Terjunan Terbaik Yang Pernah Manusia Lakukan..!


Seperti Luncai terjun dengan labu-labunya...hik hik..


Perbezaan Lelaki Dan Perempuan...


Erm...siapa la mak budak perempuan ni ek...hehe...mak-mak kat Malaysia jangan ikut macam mak budak perempuan ni tau!! merbahaya...haha..


Ada Bakat Jadi Nelayan La Burung Ni..


Otak burung ni kecik je,tapi boleh berfikir seperti manusia..manusia pulak otak besar + akal,tapi kadang-kadang lagi bongok dari binatang..sebab apa bos kata bongok? korang google la berita-berita sensasi kat Malaysia ni..laki simbah asid kat bini lah,buang bayi lah,rogol,bunuh dan macam-macam lagi..


p/s : Otak burung unta,lagi kecik dari bijik matanya...@@


Pembakar Semangat Pemuda China Untuk Menjadi Askar..


Gambar yang bakal korang lihat adalah gambar yang digunakan untuk memotivasikan askar-askar negara China supaya lebih bersemangat untuk menjaga keamanan negara mereka..gambar ini juga dipercayai dapat memupuk minat pemuda-pemuda mereka yang lain untuk menyertai angkatan tentera negara itu...Kalau Malaysia,gambar apa yang dapat memberi semangat askar-askar kita ek?hehe..


Jambatan Gantung Baik Punya...


Jambatan gantung ni terletak di negara China..yang peliknya tentang jambatan ni,,,tapak untuk tiangnya yang tersangatlah unik...unik ke? macam terlebih pandai pulak enjinnio diaorang ni...tunggu masa yang sesuai je lagi benda tu nak jatuh..hehe..kalau kat Malaysia confirm tak lulus jambatan ni..rugi la kontraktor-kontraktor..perhatian kepada kontraktor-kontraktor kat Malaysia,kalau dah dapat tangkap projek tu,buat la sehabis baik..jangan kira nak untung je..ingat lah orang tersayang..aik..macam iklan bawak motor laju la pulak..hua hua hua.. 

Penghinaan Terhadap Islam..Bangkitlah Umat Islam !!!


Panas betul hati ni...kiblat kita orang Islam diperlakukan sedemikian rupa..semoga allah turunkan bala kepada mereka yang membuat gambar biadap ni..macam sial!!

p/s : Perkataan yang dekat hujung penulisan bos tu melambangkan kemarahan yang amat sangat kepada mereka yang sanggup membuat gambar biadap ni..

Mainan Luarbiasa Untuk Kanak-Kanak 5 tahun Ke Atas


Kalau korang tengok mainan ni,mesti korang rasa yang ianya bukan hanya untuk kanak-kanak 5 tahun je,tapi untuk bapak kanak-kanak pun boleh...haha..tengok anak panah kat dalam gambar tu pun dah tau..5+=5 dan ke atas la kan..maknanya,orang dewasa pun boleh main mainan ni..kah kah kah.....


Penkek Terkecil Di Dunia


Tada~~~hari ni kita akan belajar cara membuat penkek paling kecil di dunia..bagi yang lelaki mungkin payah sikit,sebab benda ni kecik sangat..ianya memerlukan kesabaran dan kelembutan ketika menguli tepung tersebut..tangan wanita sesuai kot..tak pun tangan Chef Wan..haha..ok...antara barang-barang yang diperlukan adalah seperti gambar di bawah..


Nenek Ganja ( Marijuana)


Tua-tua pun masih nak edar dadah...aiya..nenek yang kat dalam foto ni berusia 94 tahun.kantoi pulak bawak ganja 5 kg..nak hukum macam mana ni ek? hehe..nak hukum gantung sampai mati,,,memang nenek ni dah nak mati pun..kalau kat Malaysia,hukuman apa patut dijatuhkan kat nenek ni?

For the rest of my life - Maher Zein



Macam best je tengok saudara baru kita kan.diaorang ni umpama bayi yang baru lahir..untung sangat-sangat..

Rumah Dari Surat Khabar

 Tengok dari jauh macam rumah biasa je,tapi sebenarnya rumah ni diperbuat daripada suratkhabar lama yang disusun rapi dan digamkan..rumah ni dah mencecah 90 tahun...woo..lama tu..rumah ni hasil kerja tangan Ellis Stenman...layan foto-foto rumah unik ni k..agak-agak la kan,kalau buat rumah terbuka kat rumah ni,mesti goyang...hehe..


Seni Dari Paku

 Tengok Lelaki ni pegang tukul dah tau dah memang kreatif..kata orang,manusia yang bertangan kidal ni kreatif-kreatif belaka kan...hehe..cantik sangat lukisan dia ni...guna paku je...



Gara-Gara Handphone...Ish Ish Ish..

video
Haha...sebab nak selamatkan handphone ,sanggup dia seluk lubang jamban tu...eee....

Bra Paling Mahal Di Dunia

 Wow....Bra yang cantik menarik tertarik kau memang deboom tu harganya $2 juta tau...mahal sangat la nak kasi bini pakai..beli rumah lagi bagus..haha..model tu pun

Polis Indonesia VS Polis Malaysia...Haha..

video
Alamak...orang indonesia ni asyik nak hentam orang Malaysia je kan...sakit hati pun ada gak bos tengok video ni..tapi tang 2 orang polis bantuan ni joget tu yang bos tak tahan...hahahaha...tambah pulak dengan lagu nya yang mengasyikkan...lawak la....tapi orang indonesia ni silap..yang dua orang tengah berjoget-joget ntah papa tu kan,,bukan PDRM..polis bantuan je tu...

Pakistan VS UK

Dunia oh dunia...sila komen...hehe..

Kek Penceraian...Aik..???

 Laa...ingatkan kek perkahwinan dan hari jadi je ada..rupanya kek cerai berai pun ada ek...haha...macam-macam diaorang ni...

Macam Ni Punya Kahwin Pun Ada...

 Ha...dalam gambar ni menunjukkan satu rombongan kereta yang membawa pengantin dipandu secara bengkang-bengkok...tak tau pulak apa maksud diorang buat macam ni kan..mungkin adat diaorang atau suka suki je nak buat macam tu...diaorang ni kat negara China..hehe..agak-agak,kalau buat kat bandaraya kat Malaysia ni boleh tak??


Awas..!! Jangan Melepak Sesuka Hati...

 Haha...ni dia....sedap-sedap je dia lepak dalam mulut si undan tu...lain kali check betul-betul,baru la lepak..dengan suka hatinya si undan ni ngap si pelepak..kakaka..tapi ganas gak undan ni..burung makan burung tu...


Ujian Memandu Ringkas Dan Cepat...Haha..

 Tak payah nak kursus sana kursus sini...ikut je abang kat atas ni...cepat.......je..haha..tengok dia punya soalan...baik punya...


Bayi Ten Ten Ten...10/10/10...10:10:10 AM

 Ha...ni dia bayi bertuah tu...nama baby ni Niamh Bond..Niamh dilahirkan di hospital Good Hope , Sutton Coldfield ,West Midland kat UK..tapi baby ni lahir pramatang..8 bulan je dia lepak dalam perut mak dia..tak sabar nak keluar..haha..yang paling penting dia ni lahir tepat jam 10:10 AM 10 saat..bangga giler dia kalau dah besar nanti..hehe..


Kuaci Buatan Tangan...

 Karya seni ni dipamerkan di Tate Modern's Vast Turbine Hall (London) dihasilkan dari ilham seorang pencinta seni dari China Ai Weiwei..jika dilihat dengan sekali imbas ianya kelihatan seperti kuaci sebenar..tetapi jika diteliti betul-betul,ianya hanyalah sebutir porselen atau seramik yang di cat agar nampak seperti kuaci sebenar..ada lebih kurang 100 juta butir replika kuaci kat dalam foto ni..ianya mengambil masa lebih kurang 2 setengah tahun untuk disiapkan dan memerlukan 1600 tenaga kerja manusia..fuhh...mau juling mata nak lukis satu-satu kuaci ni...100 juta biji tuuu~~~~~~

Potret Dari Barang Terpakai..

Potret ni diperbuat daripada serpihan barangan terpakai seperti butang baju,lego,penggulung kaset,barang mainan,skru,paku,tudung pen,tudung botol dan banyak lagi...memang kreatif sangat artis yang buat kan potret ni..kalau ada kat Malaysia,bos nak suruh buatkan sebijik untuk bos..hahaa..silap-silap beribu harganya ni kalau nak suruh buat satu..mana nak carik duit???hehe..


Pro La Budak Ni...!!!

Ha..ni dia Mat Rempit sejati...~~~~~bakat dia dah ada,cuma cara dia buat ni tak berapa nak best la..kalau ada kepala spare kat rumah boleh la kan..haha..layan video ke PRO an budak ni..macam-macam gaya ada...doggie pun ada...kakaaka..

Coklat Kasut Tinggi..

 Kasut pun dah boleh makan sekarang..hehe..kalau letak kat depan rumah confirm leper kena pijak...hahaha...nampak sedap je kasut ni bila dah tau coklat kan..pilih mana korang nak kat bawah..bos ambik yang warna coklat tu...


Jalan Lambat Macam Kura-Kura..!!!


Ha..tu time sekolah dulu-dulu..asik arnab je laju..kura-kura lambat kan...yang ni kura-kura laju punya...hahahaha..

Gunting Rambut Tak Guna Gunting Part 2..


Haa...dulu bos ada postkan pakcik yang gunting rambut guna api ni..tapi foto je...boleh lihat kat sini...yang ni videonya pulak..nak tengok betul atau tak betulkan..gambar bukan boleh percaya sangat..hehe..


Lopak Jangan Disangka Tak Dalam...hahaha

 Lelaki dalam foto ni telah membuat kesilapan dengan menyangkakan lopak yang bakal dilaluinya adalah lopak cetek...lopak yang disangkanya cetek tu sebenarnya adalah lopak yang boleh menyedut atau jerlus...saksikan aksi-aksi yang mendebarkan ketika operasi menyelamatkan kereta lelaki ni..hehe..



Hehe...Perasan Tak Url Blog Bos..???

Salam kepada semua...macam ramai je bunyi semua ni...guna awak-awak atau anda-anda je la kan..haha..petang tadi bos dah beli nama domain baru dari http://ihosterz.com/...RM 28.80 je ..setahun RM 30..
terima kasih banyak-banyak kepada amiruldin yang offer untuk settlekan semua untuk bos...ermm...apa lagi nak di bagitau ni ek..??aa....kalau nak dengan lebih lanjut,pegi kat blog cikgudahlia..kat situ lebih lengkap lagi tentang http://ihosterz.com/...
bos tukar nama domain blog ni sebab....nama yang lama panjang sangat,,,hahaha...yang baru ni senang sikit nak ingat...peace...takda gambar nak letak...hehe..

Patung Barbie Versi Arab...Hehe..

 Selalu kita tengok patung barbie ni seksi je kan...haa....ni dia versi Arab..kasi tudung dia punya aurat da...geram tul tengok yang bertelekung tu...nak beli untuk anak-anak...tapi kat Malaysia ada ke jual patung barbie macam ni???


Pon - Pon - Pon - Pon ~~~~~


Bikin saspen je diaorang ni....hahaha...

Seni 3D Dari Kertas Biasa...

 Karya seni adalah sentuhan ajaib Jeff Nishinaka...beliau menukarkan kertas biasa menjadi seni 3D yang amat mengagumkan...rasa nak pegang-pegang je benda ni...kreatif amat sangat orang jepun ni...


Marahkan Lif Sampai Nyawa Sendiri Tergadai...Huhu..


Lain kali,fikir dulu sebelum bertindak..kan dah terjun..tah hidup tah tidak mamat ni...isk isk isk....

Towel Kek...Hehe

 Ops....!!! Jangan makan...hehe...yang ni bukan kek betul..tuala kecik la...kalau buat hantaran meminang cantik gak ni...geram pulak nak menjamah benda ni kan...nampak sedappppppp je..kalau nak pilih-pilih la kat bawah ni ek...banyak lagi ada...


Apa Ada Dalam Lif Ni..

 Tengok luar macam lif biasa je kan...mari kita intai dalam lif ni...jom-jom-jom , kita intai-intai...


Ganja/Marijuana Pek Baik Punya...

Dalam foto-foto ni menunjukkan ganja di pek seperti rokok cerut dengan cara pembungkusan yang elok sangat-sangat...dah macam pek gula-gula je bos tengok..hehe..menurut sumber-sumber yang dipercayai,ganja ni sebenarnya dijadikan ubat dan di jual/diproses kat Marin County USA,,,,ubat untuk apa ek??untuk yang ketagihan teruk sangat kot..hehe..


Nampak Mantap La Body Boyfriend Dia...

 Fuhh...besar giler muscle dia...makan ubat apa boyfriend dia ni..tapi macam ada yang tak kena la dengan lengan boyfriend perempuan ni...cuba check..



Nak Yang Mana Satu..???

http://izismile.com/img/img3/20101006/1000/a_hard_choice_01.gif

Kalau korang jadi budak lelaki ni,mana satu korang pilih???hehe...bos dah tau mana nak pilih ni...kakakaka...kalau nak tau budak ni pilih yang mana,readmore..


Charger iPhone yang pelik...

Aiya...menakutkan la...geli pun ada jugak...hehe

Living Room Comel...

 Comel kan kan kan kan...hihi..living room ni sebenarnya,,,,cuba la teka kat mana....kalau tak dapat jugak jawapannya,picit readmore ek...memang comel sangat...


Sudi Tak Korang Nak Tambah Aksesori Ni Dalam Kereta..???

 Haa...mangkuk tandas mini untuk letak kat tempat duduk kereta...haha..sesuai waktu jalan sesak di tambah perut memulas mulas...hehe...tapi kalau bawak penumpang mesti termuntah hijau ni...tak selera pulak bos nak melepas dalam kereta...tak nak beli la aksesori ni...korang bagaimana???nak satu??kakaka...




Jangan Bagi Polis Kereta Laju Sangat...Pon Pon Keceper Jawabnya..

 Ni dia...kereta polis negara Itali...Lamborghini..!! tapi sayang,,,lamborghini dah tak berapa nak lamborghini dah lepas aksi kejar mengejar..tengok apa jadi dengan kereta lawa ni...

Uji Kesucian Otak Anda...Hehehe..

Cuba teka apa benda ni??mana yang dah tahu tu,buat buat tak tahu la ek...haha..


Hahaha...Kantoi Layan Gambar Bogel Dalam Opis...

Hahaha..padan muka ko...live pulak tu....malu siot...

Tarian Cover Kemaluan...Hahaha..



Tarian ni dijayakan dengan sempurnanya oleh belia-belia dari negara Jepun...hehe..diaorang ni terer cover ehem diaorang walaupun sedang menari...saksikan video tarian spesial belia jepun ni...

Tali Kasut Bercahaya....Cool..!!

 Bagi yang suka pergi ke tempat yang gelap-gelap tu contohnya club-club malam la...bolehla cuba pakai tali kasut ni..hehe...mesti dapat tarikan yang luar biasa punya...boleh pilih nak warna apa...kelip-kelip atau tetap...bos nak satu tapi tak tau mana nak beli..kakaka...

Very Fast Very Good...!!

 Hari ni bos nak ceritakan satu cerita lawak...kalau yang dah tau tu,tau tau kan aje ek..hehe..yang belum tau,ni bos nak kasi tau...pada satu hari,1 pasangan warga Jepun datang cuti cuti Malaysia...diaorang pun ronda ronda la naik teksi...

Kad Perniagaan Unik..

 Kad perniagaan ni diperbuat daripada kepingan stainless steel..dicipta oleh Sam Buxton..direka khas dalam bentuk 3D..hehe...macam mana la nak usung ke hulu ke hilir bisnes kad macamni kan...

Santan Tan Terselit....Selit...Selit...

video

Haha....boleh pulak santan terselit....

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)