Jangan tak pandang belakang congkak part 2..hehe..

Awas k..kalau berjalan tu,pandang-pandang la belakang..takut nanti ada toyol yang menyeluk saku anda..hehe..gambar yang bos paparkan kali ni adalah taktik penyeluk saku yang sangat berani..tak takut pulak diaorang ni orang sekeliling nampak kan..
kenapa la diaorang ni suka sangat seluk saku orang lain..dari seluk saku kita,lagi baik diaorang seluk saku doraemon..untung-untung,boleh dapat cermin berganda..haha..tak pun pintu suka hati mak bapak doraemon kann....hehe..jangan tak pandang congkak part 1 dah tengok belum?? kalau belum,,,ni hah link dia part 1














3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)