Kemaluan lelaki terbesar di dunia milik saya..!! hehe..


Hehe..kemaluan lelaki terbesar di dunia ni bukan bos punya k..haha..ianya kepunyaan Jonah Falcon..panjang burung murai si Jonah ni ialah 34 cm dan lebarnya (erk..? ada lebar ke? gelung kot..haha ) 16 cm..fuhh.!! besar tuu.....nak tengok gambar dia tak?? tekan readmore kalau berani..hehe..

Uji kegeniusan anda..hehe..!!


 sebelum turun mencari tokek,bos hidangkan permainan untuk mengetahui yang korang ni genius atau tak..ok..



p/s : bos tak genius.. kah kah kah !!



Top 10 prank video


hehe..nak pegi cari tokek lagi..


Berhati-hati bila bergurau..!!

Assalammualaikum....dah lama benar blog ni tak di update ( lama ke? baru 3 hari kalau tak silap.hehe..) bos sebenarnya dalam misi mencari cicak (tokay gecko) tapi belum ada rezeki lagi nampaknya..semasa mencari tokek,bos asyik cerita pasal blog je kat sepupu bos..tapi bila dah sampai rumah,rasa malas pulak nak update sebab terlalu letih..ok..sampai sini saja cerita cicak k..sekian terima kasih..hahaha..!! tak ada kena mengena dengan tajuk.....ada lah...klik readmore kalau nak tengok orang bergurau melampau-lampau..bos rasa mangsa gurauan tu mati..kalau tak caya,korang pastikan sendiri..

Cawan Bijak..!!


hari demi hari,pelbagai ciptaan unik dan bijak yang berjaya dicipta oleh manusia..salah satu contohnya ialah cawan yang kat dalam foto ni.cawan ni dikategorikan sebagai cawan bijak sebab ianya berupaya memberitahu kita yang air yang tengah duduk kat dalam nya tu,panas atau sejuk..hehe..

keadaan cawan ni semasa ianya normal atau sejuk(belum diisi air) adalah berwarna hitam dan tertera perkataan OFF..setelah dipenuhkan dengan air yang panas,badannya akan berubah warna menjadi putih dan tertera perkataan ON..

ini memudahkan kita untuk mengetahui air tu panas atau tak..tak lah nanti lidah kita melecur bila terminum air panas kan..huhu..bijak betul cawan ni..tapi takda jual kat malaysia k..

Sofa dari pensil | made in japan


Mesti korang ingat lagi dengan pensil yang jenis ada pemadam kat hujung kan..time boring,siap lah pemadam tu kena gigit..ok..dalam foto di atas adalah sofa yang diperbuat daripada pensil yang ada pemadam di bontotnya..jadi yang ni kira sofa la ek..sebab pemadam tu kan kenyal macam kusyen jugak..haha..kalau diterbalikkan pensil tu maka membengkaklah punggung kita..hua hua hua..

Kerusi pun kerusi lah..!! hehe


Haha..lawak betul budak cina ni..oleh kerana minatnya yang mendalam terhadap sukan bola keranjang,dia telah berjaya mencipta tiang gol yang bergelungkan kerusi..hehe..kreatif bangat budak ni..ini dinamakan tak cukup budget..menggunakan apa yang ada di sekeliling.nampak sangat budak ni tak suka membazir..ni lah salah satu contoh atlit yang mungkin akan berjaya pada suatu hari nanti..kalau dia terpilih masuk pasukan bola keranjang china la..haha..

Buku magic


Nampak apa yang magic pada buku magic ni? sebenarnya ini bukan buku magic yang guna jampi serapah tu..buku ni magic sebab,kandungannya yang halimunan atau dalam bahasa omputihnya invisible..buku ni dicipta oleh sebuah syarikat di negara crotia..buku ini dicetak menggunakan dakwat thermo-reactive dimana korang perlu bakar buku ni supaya dapat membaca isi kandungannya..jangan bakar sampai hangus sudah..haha..

korang cuma perlu ikut arahan yang disediakan di dalam buku itu sendiri..buku ni hendaklah dibakar pada suhu 100 darjah celcius selama 25 minit..macam menyusahkan je nak baca buku ni kan..hehe..kalau terlebih bakar nanti,hangus pulak..hit readmore untuk tengok langkah-langkah pembakaran buku comel ni..

Kesian arnab ni..haha !!

klik untuk menikmati lawak sang arnab !

kesian pulak tengok arnab dalam foto ni..berkali-kali mencuba akhirnya dia berjaya jugak kawan dengan orang yang dia minat..hehe..korang pernah tak buat macam arnab ni buat? kahkahkah..malu wei,orang tak nak kawan dengan kita.. buek....!!


p/s : asyik-asyik muka dia,last-last,main tutup-tutup mata pulak arnab betina tu pilih..kah kah kah..!!


Video hina malaysia atau sekadar lawak jenaka


Mintak pendapat korang semua boleh? video ni menghina negara kita atau sekadar untuk hiburan keluarga..tapi kalau dah lepas ke youtube mesti orang negara lain tengok kan..lawak pun ada jugak ni..lawak kasar kot..hahahaha..!!

p/s : kepada sesiapa yang berniat nak buat video-video tentang malaysia ni,buat lah yang elok-elok..mungkin bagi yang buat video di atas ni hendak bergurau senda dengan teman-temannya..mungkin jugak orang luar yang buat video ni.


JANGAN BAGI MALU NEGARA WEI  !!
HEHE  !!


Kunci pintu tandas sebelum melepas..!! Hehe..


Pertama sekali,bos nak mintak maaf kepada sesiapa yang tengah makan masa tengok entri ni k..biasanya kita akan mengunci pintu tandas sebelum melakukan aksi meneran kan..haha..tapi mamat yang kat dalam foto ni boleh pulak lupa nak kunci pintu..kalau nak tahu,malapetaka yang akan menimpa dia ni,hit readmore.

Ketua Menteri Sarawak ,Tan Sri Abdul Taib Mahmud Kahwin Wanita Lubnan


Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Abdul Taib Mahmud dinikahkan oleh Mufti Sarawak kira-kira jam 9.30 malam di kediaman rasminya di di Demak Laut, Kuching..

majlis perkahwinan ni di adakan secara tertutup..ish ish ish..hebat betul datuk bos ni..kira pangkat datuk la kan..sebab dia dah tua..ketua menteri sarawak pulak tu..memang dah lama gila dia ni menjaga sarawak..

bos ucapkan selamat pengantin baru kepada ketua menteri sarawak,tan sri abdul taib mahmud..semoga panjang umur,murah rezeki (memang dah murah rezeki pun..haha..!!)

Keputusan Malaysia Lawan Vietnam | Suzuki Cup Separuh Akhir Kedua


Sebenarnya bos tengok sikit je perlawanan ni tadi..lepas tu pergi tengok pertandingan karaoke..haha..dapat info ni dari ecah.tahniah kepada skuad negara kerana berjaya melangkah ke final suzuki cup 2010..!! malaysia menang dengan agregat 2-0..

mintak-mintak la,lepas ni jadi juara pulak k..amin.................sambung ngantuk sekali.................entri kontot sebab nak tido.esok kena bangun awal pagi,tolong jayakan sekali majlis persandingan sepupu bos..

sekian terima kasih..


MALAYSIA BOLEH  !!!
 BOS BOLEH  !!
HEHE !



Peduli Apa Aku..!!


Entri ni takda kena mengena dengan perasaan bos k..tengok gambar kat atas ni.tiga orang sedang syok main daun terup..diaorang ni kusyuk sangat main sampai tak peduli apa yang terjadi kat tempat diaorang tu.kalau nak tau hal yang diaorang taknak ambil tahu tu,sila lah tekan readmore..arghh..!! peduli apa aku..!! hehe..

Kami Bukan Pondan K...!!


Dalam gambar ni semua lelaki tulen tau..bukan pondan..haha..diaorang cuma menyertai pertandingan lumba lari.yang lainnya tentang pertandingan ni ialah,peserta dikehendaki berlari dengan menggunakan kasut tinggi.pertandingan ni khas untuk lelaki je.

Event gila ni berlangsung di madrid,spain..hadiah untuk pemenang pulak,duit cash 1000 euro..hehe..kalau kat malaysia ada event macam ni,bos nak join lah..tapi bos tak nak bukak baju..hahaha..!!

Xavi Hernandez Pemain Terbaik Dunia 2010 !!! Yeah..!!!


Yes...pemain yang permainannya seakan-akan permainan bos (huh?) telah menjadi pilihan sebagai pemain terbaik dunia bagi tahun 2010..!! haha..xavi ni adalah seorang pemain tengah yang bijak melakukan hantaran bola dan seterusnya menghidangkan bola yang sesuai untuk di rembat oleh penyerang..skill xavi ni tak ubah seperti xavi yang kat dalam PS 2..walaupun dikepung oleh 2 atau 3 pemain,si xavi masih boleh mengekalkan bola dalam erti kata lain memperbodohkan pemain lawan..

Nasib Kau Memang Baik La..!!

hah..!! tengok foto kat atas ni dah tau la kan..ni mesti entri pasal kemalangan..tapi yang ni tak bahaya sangat..ada lagi yang lebih mencemaskan pemandu yang dok kat dalam tu..haha..bos rasa,mesti pemandu lori tu taubat tak nak pandu lori lagi..hehe..

Menyelam Sambil Minum Air


Menyelam sambil minum air?? pepatah melayu lama kan..tapi kenapa ikan ni menyelam tak minum air? haha..naik kat atas jugak diaorang ni minum ek..nak manja-manja la tuh..ikan-ikan ni boleh didapati di salah sebuah zoo di china..kalau rasa-rasa nak bagi ikan-ikan ni minum,,kena la bayar..hehe..

10 Negara Terkaya Di Dunia


 
10. Brazil

rizab negara: $255,000,000,000

informasi untuk korang semua..10 negara terkaya di dunia..amerika syarikat tak tersenarai..hahaha..macam mana diaorag kirakan kekayaan ni tak tahu la pulak kan..kalau nak kirakan besar sesebuah negara,indonesia mesti tersenarai..mungkin dari segi perniagaan..entahlah..kan bos dah cakap tak tahu..hahaha..kalau nak tahu negara mana yang paling kaya,klik readmore.

Betul Ke Ni..???


Kalau betul lah benda kat dalam video ni terjadi..,masalah besar ni..


Tentera Indonesia Kepung Pesawat Malaysia

MELAKA – “Saya dan penumpang lain terkejut apabila anggota TNI (Tentera Nasional Indonesia) secara tiba-tiba mengepung dan menahan pesawat yang kami naiki.”

Demikian cerita salah seorang penumpang pesawat sewa khas milik Heritage Air jenis BAE 146-200, Mohd. Rafi Bachik, 41, yang ditahan pihak berkuasa Indonesia ketika pesawat itu mengisi minyak di Lapangan Terbang Juanda, Surabaya petang kelmarin.

Menurut Mohd. Rafi, ketika itu semua penumpang yang terdiri daripada delegasi kerajaan negeri Melaka di dalam pesawat tersebut diminta keluar sebelum ditempatkan di dalam satu bilik khas pada pukul 5.30 petang.

Iklan Kreatif Kondom..!! Hehe..


Hehe..lain pulak kegunaan kondom ni kan..boleh dijadikan iklan sukan..apa-apapun,iklan sukan dari kondom ni memang kreatif..

Pau Vs Sushi


Haha..kuih pau memang power la...!!

Profile Facebook Baru.. Cool.. !!


Ramai yang bagitau,profile facebook baru ni tak cantik kan..tapi diaorang ni memang kreatif..dari tak cantik,jadi menarik pulak..hehe..bos rasa nak buat macam ni la nanti..memang kreatif sangat..mau sehari suntuk jugak buat benda ni..kalau tengok betul-betul foto-foto ni,nampak macam hack la pulak..hehe..

Comel Betul Monyet Ni..!! Hihi..

Hehe..comel tak ? comel kan..sebesar jari kita je..tapi tak tahu pulak bos monyet ni masih baby atau memang dah tua..haha..kalau masih baby takpa la kan.tapi kalau dah tua,memang ajaib la monyet ni..masalahnya,bos geli nak pegang binatang macam ni.macam nak menggigit-gigit je rupa dia..hahaha..!! tengok lagi gambar monyet-monyet comel ni..

Nak Kurangkan Bunyi Kencing Tak ?? Haha..!!


Hehe..!! satu lagi ciptaan jepun yang menarik dan gila..haha..kali ni orang jepun ni buat satu gadget yang membolehkan kita mengurangkan bunyi air kencing yang jatuh dalam mangkuk jamban..boleh pulak ek..haha..memang terlebih sopan lah orang jepun ni.sampai air kencing pun tak nak bunyi bising..

gadget ni kiranya macam bangku kecik ( memang bangku pun ) yang dilengkapi kusyen lembut supaya lutut selesa ketika kencing.tu jela maklumat yang bos dapat.nak buat macam mana lagikan,kalau tak melutut..haha..eh,lupa pulak..harga benda ni $83 je..(je?? macam murah je untuk benda pelik ni..haha)readmore untuk maklumat lebih lanjut produk terbaru ni..huhu..

Made In Afghanistan..


Karpet yang kat dalam gambar ni ialah karpet buatan afghanistan..afghanistan kan terkenal dengan taliban..mesti la minat dengan rifle dan alatan perang kan..haha..yang bos musykil,ni karpet biasa atau sejadah??? kalau sejadah,boleh ke design macam ni? siapa yang tahu boleh beri pandangan kat ruangan komen k..kalau tak tahu pun,komen je la..haha..!!

Bila Kucing Jadi Lady Gaga..


Hihi..cantik tak..asyik lady gaga je nak gaga,kucing pun nak jugak gaga..!! haha..memang lain sikit la rupa kucing bila pakai rambut ni..

Kapal Dah Nak Karam Dia Rilek Je..

tengok tu..selamba je dia.hehe..sebenarnya,bot yang kat dalam foto ni bukannya nak karam..ianya memang sengaja di reka sebegitu.tak tau pulak kenapa bot ni direka macam ni.mungkin untuk suka-suka atau pun untuk mengenakan orang lain..bila orang nampak bot ni,mesti orang sibuk-sibuk suruh orang yang kat atas bot tu selamatkan diri kan..kalau karam betul-betul baru ko tau..haha..!!

Aksesori Comel Untuk Jari Anda


Ni bukan iklan alkohol k..cuma nak tunjuk kat korang aksesori-aksesori yang comel je..kalau tak nak pakai yang beer ni pun takpa,sebab ada banyak lagi jenisnya.masalahnya,kat malaysia ada tak jual aksesori ni?hehe..kalau ada bos nak beli 5 biji nak pakai kat jari kaki..hahaha..!!

Kentut..!!!


 Jom layan lagu best pagi-pagi ni..hehe..




p/s : tajuk lagu membuatkan semua orang ingin mendengar lagu ni..!! apada..!!! hehe..




Cara Orang Di Negara China Menyejukkan Badan Pada Musim Panas


China lagi..situasi di dalam gambar atas berlaku ketika musim panas yang teramat panas sahaja.biasala kan.orang negara china kan ramai.penduduk lebih 1 bilion.macam ni la jadinya.air yang diaorang mandi tu mesti dah bercampur-baur dengan najis mutawasitah..haha..mana tak nya..kalau dah padat macam tu sangat,siapa-siapa pun boleh buang air kan..sedap je kencing..hehe..

Oscar Bogel..!!


Ha..yang kat dalam gambar atas ni ialah seekor burung kakak tua yang diberi nama Oscar..si Oscar ni betina tau..hehe..bulu-bulu nya telah luruh disebabkan sejenis virus.hit readmore kalau nak tengok foto dan video si Oscar bogel ni..haha..

Pelancar Roket Buatan Sendiri


Budak umur 13 tahun dah pandai buat pelancar roket..!! kalau budak ni besar nanti,entah apa yang dia buat kan..tapi,pelancar roket yang dia buat tak berfungsi..hahahaha..prototaip je..mula-mula bos tengok macam best je kan..tapi bila tengok sampai habis videonya,bos tertipu...zzz..


Peminta Sedekah China Kantoi Menipu..!! Hahaha..


Hehe..otak peminta sedekah ni memang geliga..terlebih pandai pun boleh kantoi jugak ek..dalam foto ni ada 2 orang peminta sedekah di negara China yang menggunakan taktik meminta simpati dengan berpura-pura meratapi kematian partnernya.

Tetapi nasib 2 orang bijak ni malang sedikit,apabila kawannya yang berpura-pura mati tu tiba-tiba nak buang air pulak..hahaha..tu la..lain kali kalau nak menipu tu,sediakan payung sebelum hujan..kan dah terkantoi..hit readmore untuk aksi-aksi menipu yang terkantoi..!!

Video Joget Mirip Elyana..!! | Tak Tercapai Dek Akal Ku La..


Hehe..macam betul Elyana pun ada jugak..tapi takkan la Elyana buat macam ni kan..kalau dia nak buat pun,mesti dia buat kat bilik air rumah dia sorang-sorang..hahaha..!! tengok puas-puas untuk kepastian k..

Fakta Menarik..

 
 1.Nama kereta Nissan diambil dari bahasa jepun Ni : 2 dan San : 3. Nissan : 23.

Game Paling Susah Di Dunia..!!


Tak nak tulis panjang-panjang..korang tengok dan cuba sendiri game ni..hahahaha..memang susah dan lawak gila....

Tangan Mahal..?


 
Kalau semua benda tak boleh nak pegang,macam mana?

Mesin Pemotong Kayu Tak Boleh Potong Hot Dog..!!




Hehe..mesin yang paling selamat digunakan semasa bekerja..kenapa diaorang tak guna tangan orang terus untuk buat demo tu kan..lagi meyakinkan..hahaha..!!




Budak Kecik Breakdance..Hehe..



Budak ni kalau besar nanti,mesti terer breakdance..hehe..

Lembu Unicorn..!!


Alamak..!! nampak ganas pulak bila lembu ni bertanduk satu kan..lembu ni bikan man belon punya,tapi Jia Kebing punya..semasa lembu ni dilahirkan 2 tahun lepas,Jia Kebing perasan yang ada satu bonjol kat kepala lembu ni.tapi sekarang,dia sendiri yang terkejut beruk bila melihat bonjolan tu membesar sehingga  20 cm..lembu ni sekarang telah popular dan semua pelancong yang datang ke China ingin datang sendiri melihat lembu unicorn ni..ada lagi gambar lembu ni kat bawah..

Fakta..


bos rasa,korang mungkin tengah check perkataan ni kat keyboard korang..





Hehe..!! fakta ya..bukan auta...



Kenapa Wanita Jepun Berjalan Dengan Kaki Berkepit ?



Tengok video ni..lepas ni anda akan tahu kenapa wanita Jepun berjalan dengan kaki berkepit..hehe..

Bugatti Veyron Cermin


Ini bukan proton pahlawan k..haha..ini Bugatti Veyron.main juta-juta harga dia..ditambah pulak dengan body nya yang menyinar dan nampak seakan-akan cermin..memang lawa gila-gila..kalau di atas jalan,pastinya mata kita akan tertumpu kepada kereta ni..

Ini Boleh Mendatangkan Marah..!!



Hahahaha..!!! gila betul la mamat ni..dah la baru dapat point..hahaha..1-10 tu..



p/s :bos tahu kenapa dia buat macam tu..sebabnya dia baru dapat point..dia puas hati sangat,walaupun kena tinggal 10 point..muahahaha..!! terbaik lah mamat ni..


Uji Mata Anda..!!


Hari ni bos nak uji mata korang dengan ujian yang telah pun bos jalani dengan jayanya..hehe..tapi ujian ni dalam bahasa Inggeris k..Selamat mencuba and good luck !!

Nenek 82 Tahun Yang Mantap..!!!


Hehe..nenek ni mantap sebab,walaupun umurnya dah 82 tahun,tapi dia masih mampu melakukan senaman yang belum tentu kita dapat buat..nama nenek ni Zhao Yufang dan tiggal di bandar Beijing.dia juga berjaya mencipta senamannya sendiri melalui gabungan Yoga,Wushu, dan Qigong.kebiasaannya dia bersenam selama 3 jam sehari..korang boleh buat macam nenek ni buat ke? hehe..bos mengaku awal-awal,yang bos tak mampu nak lakukan aksi mantap Zhao Yufang ni..

Adakah Kempen Churp Churp Memberi Kesan Terhadap Status Glitterati Nuffnang Kita ?

As-salam..bos nak minta penjelasan kepada sesiapa yang tahu mengenai hal ini..adakah mempromosikan kempen Churp Churp di dalam blog akan menyebabkan status Glitterati Nuffnang kita menjadi ordinary?


Sila tinggalkan nasihat anda di ruangan komen..hihi..



p/s : kalau tak menjejaskan status Glitterati,bolehlah bos letak kempen Churp Churp dalam blog bos ni..hehe..





Adakah Anda Tahu Apa Yang Anak Anda Tengok ?


Gambar di atas adalah gambar iklan yang memberi amaran kepada ibu bapa agar sentiasa memantau anak-anak yang selalu berada di atas talian ( online internet ) kita semua sedia maklum yang internet sekarang ada bermacam-macam benda yang tak senonoh..ehem..laman cerita lucah la tu..

Iklan ni teramatlah kreatif sehingga rupa mata yang kat dalam gambar di atas nampak seperti sesuatu yang seksi..!! hehe..jadi,awasi anak-anak anda semasa diaorang online.sentiasa check apa yang diaorang download k..



p/s : bukan anak-anak je yang kena pantau,bapak anak pun kena pantau jugak..muahahaha..!!



Itik Vs Angin


Kesian anak-anak itik tu kan..mesti ada yang sakit kaki..


Magic Failed..!! | Malu Woo..


Layan video lagi..sambil minum kopi..tenangkan diri..hihihi..( dah macam pantun pulak dah.. )

Gambar Kereta Perodua Bezza | Cool !!!

Fuyoo..!!! cantik betul la kereta perodua baru ni..kesemua ciri-ciri kereta Perodua Bezza ni amat berbeza dari model-model perodua sebelumnya..kalau tengok dari rupanya yang mewah ni,bos agak mesti mahal harganya..hati ni teringin benar nak dapat sebijik kereta ni..hehe..tunggu perodua letak harga berapa,kalau sesuai mungkin bos nak tukar kereta ni dengan kereta bos yang sedia ada..haha..


First time tengok gambar kereta Perodua Bezza ni,memang melekat terus lah hati bos kat kereta ni..kalau nak tengok korang terpikat atau tak,korang tengok lah sendiri..mesti kagum bila korang lihat lampu depan,dan lampu brek belakangnya..ditambah lagi dengan bumper belakang yang sporty..k k..taknak banyak cerita..hit readmore..

It’s Not Sexual, It’s Just Pure Love..!!

Hish..!!! dah takda perempuan lagi ke bro..aiya..ini adalah gambar seorang pemuda dari negara Australia yang berkahwin dengan anjing peliharaannya..nama pemuda ni Joseph Guiso dan pasangannya yang berumur 5 tahun Honey..hehe..majlis perkahwinan si Joseph ni dihadiri oleh rakan teredeat,dan ahli keluarganya sahaja..pemuda ni bagitau kat tetamu dia sebab dia berkahwin dengan anjing nya ialah " It's not sexual,it's just pure love "  

Kondom Berperisa Durian..!!! | Perisa Bawang Pun Ada..!!!


He..!! dah takda perisa lain lagi ke diaorang ni nak buat..hish..perisa durian pulak tu..macam mana la rasanya kan..haha..tapi ni bukan cobaan,ni betul-betul kejadian..( dialog cerita pendekar bujang lapok ) kondom ni memang untuk dijual..tapi tak tahu pulak kat mana jual benda pelik ni..perisa bawang pun ada jugak....macam-macam perisa lagi lah..hit readmore kalau nak tengok.

Cara Membuat Mercun/Bunga Api Di China..


Sebelum ada nya gunpowder ( belerang ) china terlebih dulu membuat mercun..pembuat mercun/bunga api pertama di China ialah Li Tian yang berasal dari kampung Liuyang,Hunan 1300 tahun dahulu..bunga api yang dibuat oleh Li Tian ni diperbuat daripada buluh..dan sekarang,negara China adalah pengeluar terbesar bunga api dan mercun..

Video Lawak China..!!


Nah..layan video lawak jap..Chinese prank..!!





Motosikal Polis Jepun Canggih..

Nampak tak apa kat belakang motosikal polis jepun tu..? macam transfomers kan..haha.memang transformers pun..sebab motosikal ni boleh bertukar menjadi motosikal penunda..senang la diaorang nak tarik kereta-kereta yang parking sesuka hati tu kan..tak payah nak tunggu kereta tunda datang..kredit tak habis,jimat masa..hehe..nak tengok macam mana polis Jepun ni jadi penarik kereta,hit readmore..


ada orang bagitau kat bos,readmore ni menyusahkan,jadi dia tak jadi nak follow bos..huhu..takpa la.untuk pengetahuan,bos letak readmore sebab nak kemaskan lagi keadaan blog bos,dan mempercepatkan proses load blog ni..k...sekian , harap maklum *


testing comment luv



Sila komen..hehe



kredit : Ahfat Raksasa



tutorial asal : ariffshah


update*

yang dah berjaya pasang commentluv ni : raksasa dan ecah


Update lagi!!


comment luv terpaksa dibuang sebab lambat load..menyusahkan segelintir blogger yang internetnya slow..as-salam..



Gambar Kereta Proton Pahlawan Series | Tuah,Jebat,Kasturi,Lekir dan Lekiu..



PROTON TUAH
kereta konsep, kemungkinan besar ini adalah pengganti Persona.





Teksi Di Negara China..


Dengan rakyat negara yang berjumlah lebih 1.5 bilion orang,anda boleh bayangkan,berapa banyak teksi yang ada di negara China..cukup banyak..dalam gambar-gambar yang bos sediakan ni,hanyalah teksi di sebuah bandar sahaja..belum campur denagn teksi di bandar-bandar yang lain lagi..fuh...banyak gila ni....!!


Diskriminasi..!!! Hehe..


Hehe..korang perasan tak ada yang kurang dalam gambar di atas? yang di bahagian tengah sekali..ada ruang kosong kan..sebenarnya,ruang kosong tu,ada orang..tapi telah dipadamkan,sebab......haha..readmore kalau nak tahu..


Rupa Facebook Dalam Bentuk Buku...

Hehe...beginilah rupa facebook jika dibuat dalam bentuk buku...tebal tu...ni baru yang orang biasa-biasa punya...macam mana lah rupa facebook Michael Jackson dibuat dalam bentuk buku ek..peminat berjuta-juta...nak tengok lagi facebook versi buku ni,hit readmore...ada video sekali..


Hilangkan Rasa Pening Kepala Menggunakan Bunga Raya..


As-salam...kali ni bos nak kongsi petua yang mak bos selalu guna untuk melegakan kepala bos apabila demam..hehe..caranya mudah je...korang tahu bunga raya kan..mesti tahu punya...bunga kebangsaan negara Malaysia la...ha...kalau tak tahu,cepat-cepat pergi hospital k...hihi..


Caranya ialah,ambil seberapa banyak bunga raya yang korang suka...lepas tu,rendam bunga raya tu dalam air...pastikan air tu panas suam-suam kuku k..

Biarkan selama beberapa minit,sehingga bunga raya tu mengeluarkan lendir...kalau tak sabar-sabar,korang boleh periksa guna tangan air tu..kalau dah berlendir,bolehlah air yang bercampur lendir bunga raya tu,disapu keseluruh kepala...muka jangan k..hehe...


Dapat Lesen Memandu Setelah Mencuba 960 kali..!!!

" Yeah..!! berjaya jugak aku memiliki lesen memandu..!! Muahahaha...!! "



Haha...banyak kali try tu....kesian makcik ni...nama makcik ni Cha Sa-Soon berumur 69 tahun...dia telah membelanjakan hampir $16,000 semata-mata untuk mendapatkan lesen memandu ni..sebab utama dia nak sangat lesen ni ialah , nak pergi jumpa anak-anak dia yang menguruskan perniagaan sayur mereka di bandar korea...


Cha Sa-Soon ni cuma gagal 10 kali je test memandu kereta ni..yang selebihnya tu,dia gagal ujian bertulis..lepas dapat lesen memandu ni,dia terus nak beli kereta....tak sabar-sabar makcik ni...hahaha...mana taknya....960 kali percubaan tuuuu.......!!!



p/s: Bos dapat lesen sekali test je tau...haha..korang berapa kali??



KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)