Bom ???


Bom ke tu..? rilek je perempuan tu dok sebelah bom kan..kalau betul bom,kenapa dia tak lari..ni mesti gadget terbaru..jom kita terjah..hehe..dah macam melodi pulak..



 Hah..!! tengok..siap buat muka tanda soal lagi..haha..



 memberanikan diri untuk membuka barang aneh ni..



zzz...sekali set sofa da....bikin saspen je kan...huahuahua..!!




p/s : best jugak set sofa ni..kalau taknak pakai letak depan rumah..mesti orang ingat bom..kahkahkah..!!


5 comments:

  1. uih..leh jadik sofa..dasyat..

    ReplyDelete
  2. baeeekkk punye sofa..nak angkat satu bos..ada jual x

    ReplyDelete
  3. haha..kalau dok kat2 ngan korea kompom2 kena letop dah..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)