Sejambak bunga untuk siapa ??

Haaa...pakcik..sorok bunga yee....hehe..pakcik yang kat dalam gambar ni ialah seorang maknyah@pondan..pakcik ni tinggal kat china..yang menjadi persoalannya,,untuk siapakah bunga yang dibawa pakcik ni ke hulu ke hilir??
mesti ada kisah disebalik perlakuan pelik pakcik ni..ni mesti kes putus cinta kan...ermmm...entahlah..mungkin jugak kot...haha..!!








Peace yaww!!


2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)