Cara menghilangkan tension di tempat kerja..hehe..!!


Hari ni bos nak kongsi tip macam mana nak hilangkan tension di tempat kerja..barang yang korang perlukan hanyalah 2 gelung getah seperti dalam foto di atas..dan 2 klip kertas..



Gabungkan 2 gelung getah tadi dan ikat klip kertas di hujungnya..

hasilnya..jeng jeng jeng...!!

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V 
 


SMILE !!!
hehe !!



9 comments:

  1. haha...agak-agak mane2 kaunter yang muke masam bleh suruh pakai benda ni..haha

    ReplyDelete
  2. wakkakkaka..semangat gua tengokk..cibeng nye boss

    T_______________T

    ReplyDelete
  3. kuang3...dg try ke..?
    slp ari bln koyak bbir...=p

    ReplyDelete
  4. hahaha.mau smpai ke telinga sengehnye ni.

    ReplyDelete
  5. aku nak try jugak.. tapi takut kna gelak satu office nie..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)