Pokok berbuahkan bra dan seluar dalam wanita..!!


Hehehe..bra dengan seluar dalam tu nak buat apa ek? nak kasi pokok ni berbuah lebat agaknya..haha..pokok yang yang kat dalam gambar ni terletak di belakang sebuah asrama sekolah di china..memandangkan terlalu banyak bra dan seluar dalam ni tersangkut kat pokok tu,bos dapat rasakan sesuatu yang aneh pernah berlaku di situ..rasa-rasanya korang pun tahu apa benda aneh yang berlaku tu..hahaha !!








p/s : sayang barang-barang tu ditinggalkan,,,membazir la diaorang ni..hehehe..


5 comments:

  1. hahahahahaa
    hanya mampu tergelak..

    huhu

    ReplyDelete
  2. penyidai runtuh kot. tu yg cari jalan alternatif tu...

    ReplyDelete
  3. sape punye keja la tu..hehe..

    ReplyDelete
  4. kahkahkah!gler ah..lau ade pokon ni aku pn nk tanam kt blek..xyah bli dah!kakakkaakaka

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)