Kren di negara china sungguh menawan..


Haha..menawan hati tak kren ni...memang menawan dan menusuk kalbu la...jangan pandang kren ni sebelah mata tau....walaupun rupa nya dah tak macam kren,tapi ianya masih boleh digunakan..memang di negara china tak suka membazir kan....semua benda dia nak recycle...









6 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)