Magic gabus..


Kali ni bos nak korang tengok macam mana cara nak keluarkan gabus ( penutup botol ) yang dimasukkan ke dalam botol tanpa memacahkan botol tersebut..sebenarnya tak magic pun..haha..cuma perlukan beg plastik je..kalau nak tahu teknik mengeluarkan gabus yang terperangkap dalam botol ni,readmore k.




memang bijak la siapa  yang memula hasilkan teknik ni...tabik spring..!!!



1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)