Cara pantas buang kulit telur rebus


Tip kali ni ialah membuang kulit telur rebus dengan cara meniup..tapi kena buang sikit kulit dikedua-dua bahagian atas dan bawah..nak tengok tak macam mana bos tiup telur ni? kalau korang tak nak  tengok pun bos tetap nak tunjuk jugak..kah kah kah..!!




p/s : haha..magic tak?? magic kan kan kan...yang kat dalam video tu bukan bos k..haha..!!


9 comments:

  1. eh betul ke ni?? cm tipu jeee :p

    ReplyDelete
  2. dah pnh tgok tp xpnh try..bos dah try.?

    ReplyDelete
  3. @nazihahisa

    tak tau plak bos tipu ke tak tipu..nanti bos try..haha

    ReplyDelete
  4. @ecah

    besok sebelum subuh bos try..kahkahkah...

    ReplyDelete
  5. kalau dia jual nasi lemak kat Msia, mau kena condemn jual nasi lemak telor terpercik air liur..eiiyaiks

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)