Nissan skyline gtr r35


Kalau korang nak tau,kereta ni lah kereta idaman bos...hihi..tapi bukan yang takda rim tau..yang ni dah kena kebas si penyangak..!! apa punya pencuri la..kalau nak curi pun,curi la dengan kereta sekali..haha..

sedih pulak bila tengok kereta idaman bos ni dicabul sedemikian rupa..ini lah risiko bila kita ada kereta cantik..hehe..lepas ni jangan bagi rim kereta korang berkilat sangat tau..merbahaya...!! hehehe...






p/s : asal la penyangak ni tak ambik sekali brek tu...mahal tuu....


3 comments:

  1. baru 1st time mencurik kot! haha

    ReplyDelete
  2. kahkahkahkahkah. kalau aku, aku da curi sebijik2 kete.

    ReplyDelete
  3. kazar
    torebki wizytowe
    torebka kuferek
    david jones torebki
    torby skórzane
    torebki damskie sklep internetowy

    My laptop recently got a virus on it from windows and there was no way of fixing it so i had to wipe the computer clean. The people at the computer place backed up all my stuff. SO i have my computer now and i havee all my documents and pictures. I dont have all my programs that i had, like itunes. So my itunes got wiped and i need to know did i lose all my music that i had on it. In the backup folder there is a sub folder for itunes but since it is not on my computer i cant access it. If i download it will all my music be there Please can some one help answer my question !
    _________________
    torebki kazar [url=http://torebki4you.com]torebki zamszowe[/url] torebki damskie w³oskie

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)