Rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari..


Dalam gambar di atas,seorang lelaki buat tak tahu je duit kertas $5 yang kotor..kalau tak kotor,dah tentu-tentu dia kebas kan..hehe..begitu juga dengan orang yang lalu-lalang kat situ..

semuanya tak nak ambik duit kertas tu..sampailah seorang pakcik yang mengamalkan prinsip rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari..haha..kalau korang lalu kat situ,korang nak tak ambik duit kertas tu?









 hehe..alhamdulillah...lepas untuk bayar makan tengah hari untuk pak cik ni..hehe..!!


2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)