Nuffnang terlepas iklan arak kat blog

UPDATE : Nuffnang dah tarik balik iklan alkohol..alhamdulillah....!!

Nampak tak iklan terbaru dari nuffnang tu? diskaun untuk beli tiger beer......bos tak benarkan pun iklan arak dalam blog bos ni..semoga pihak nuffnang dapat selesaikan masalah ni secepat mungkin..cuba korang check kat blog korang,,kot-kot mata bos yang problem..haha..!!



11 comments:

  1. memang..kat info's blog pun sama...

    ReplyDelete
  2. http://twitter.com/#!/NuffnangMY

    NN dah tarik balik iklan tuh~ lega2...

    ReplyDelete
  3. yap
    baru update benda ni dekat blog.
    thanx to kaizen

    ReplyDelete
  4. sebenarnya dari mggu lepas luncai dapat iklan tu..ingat tersalah siar tp mggu ni keluar lagi..bikin panas je

    ReplyDelete
  5. Salam, mmg kaco.. kat blog saya pun sama :( hari ini. http://akuanakpahang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...nuffnang dah tarik balik iklan tu..

    ReplyDelete
  7. ada2...... i pun tak benarkan. and ada gak iklan tu.yup, dia dah tarik balik iklan tu

    ReplyDelete
  8. wah tak perasan lah pulak! thanks untuk info tu.

    ReplyDelete
  9. tu nampak tadi tu..
    iklan ni kuar utk CPA punye ..
    so memang luar kawalan la tu kut
    seb bek diorang dh tarik balik

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)