Susunan duit syiling yang kreatif.

Sebenarnya,memang dah lama bos nak buat duit syiling jadi macam yang kat dalam gambar tu..tapi tak berjaya..hehe..asyik runtuhhh....je..tetapi !!! dengan adanya gambar ni,bos akan cuba buat sekali lagi..haha..korang kalau boring-boring,boleh buat macam ni jugak..puas hati kalau berjaya buat satu ni..banyak lagi design menarik duit syiling ni kat bawah..ce tengok ce tengok !! haha...






yang last ni paling susah kot...

9 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)