Jalan ke syurga

Ni bukan jalan ke syurga untuk kita ye..ni khas untuk askar taiwan yang ingin menyertai pasukan elit mereka yang digelar sea dragon..haha..dari apa yang bos tengok,ni bukan jalan untuk ke syurga,,jalan untuk menyakitkan badan adalah..haha !!
bagi askar taiwan yang ingin menyertai pasukan elit,mereka hendaklah melepasi halangan iaitu jalan batu  sejauh 50 meter dalam keadaan tidak berbaju bagi lelaki..
yang perempuan kena pakai baju la kan..hehe...kedua-dua tangan pulak,mesti diletakkan di belakang..apa macam?nak cuba tak..hahaha...bos tak nak...sakit woo..kalau tak caya,tengok wajah-wajah diaorang yang dah cuba ujian ni..
















p/s : komando malaysia macam mana pulak halangannya ek? ada sesiapa tau? setahu bos diaorang disuruh hidup dalam hutan selama beberapa bulan dengan berbekalkan sedikit kemudahan je..yang lain kena ikhtiar..

6 comments:

  1. eii tak sanggup dni... sakit tu.. huhu.. dni tidak terpilih untuk buat keje2 tu. agaknya masuk ICU kalo dni buat ;p

    ReplyDelete
  2. @ardinihumaira

    haha..teruskan je pembelajaran awak..mudahan dapat pekerjaan yang secocok..hehe

    ReplyDelete
  3. @suffer8zine

    nama pun komando bro..hehe..kalau lembik,susahlah nak berdepan ngan musuh..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)