Cara nak tumbangkan wanita..senang je rupanya..haha!!


Isk isk isk..berat pulak rasa hati nak tayang gambar ni..haha..kalau kaum hawa tengok mesti rasa nak baling bos dengan kapak tak pun cangkul..hahah..lariiiii !!! tekan readmore kalau rasa nak marah..huahuahua..!!






WAKAKAKAKA !!!






11 comments:

  1. haha..silap2 kene tuduhan mencabul lak nanti..

    ReplyDelete
  2. Eh....bos...bos...tak baik buat cenggitu bos.

    ReplyDelete
  3. Ish... ini macam kalu, tak jadi gaduh, jadik lain ni.

    ReplyDelete
  4. erk..alamakkk
    ni keganasan terhadap
    wanita ni .. huhuhu

    ReplyDelete
  5. wekwekwek senang amat tuh.
    salam kenal aja...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)