Pernah Tak Anda Semua Lihat Benda Ni..?? Pelik...

Haa....macam pernah tengoklah benda ni...hehe...rilek-rilek...bawa bertenang...nak tahu apakah bendanya ini,readmore k..


Iklan Thai Lawak | Oishi Green Tea

video

Haha...perempuan gemuk ni bikin lawak la...muahahaha...

Barcelona Vs Real Madrid | Barcelona Menang 5 - 0..!!!


Yeah...!!!!!! Hari ni bos sangat gembira sebab Barcelona berjaya membelasah Real Madrid 5-0 dalam perlawanan klasik pagi tadi...haha...bos suka sangat tengok wajah-wajah kehampaan pemain-pemain Real Madrid....padan muka korang...lebih-lebih lagi muka Cristiano Ronaldo...harga mahal , tapi main hampeh...
Jangan marah ek,peminat kelab Real Madrid...wahahaha...!!


iPhone Serbaguna...

Iphone ni bos kategorikan sebagai Iphone serbaguna..sebab ianya ditambah aksesori yang boleh menyenangkan kita membuka tudung botol..!! hehe...juga boleh digunakan untuk buka tin..?? buka tin perlu pakai aksesori ke?? haha..jari mahal kot..takut kuku patah...hihi..tekan readmore kalau nak tengok aksesori iphone canggih ni k...sekian terima kasih..


Cikgu Tercantik Di China...

Haa...cantik tak?? cantik kan....menawan sungguh..haha..cikgu ni sebenarnya cikgu terseksi di china..nama cikgu ni Zhu Songhua...kalau lah cikgu ni ada kat Malaysia,mesti semua pelajar lelaki tak ponteng sekolah...Hahahaha...yang dah habis sekolah pun mesti nak daftar sekolah balik...hehe..Gatai....

Hit readmore untuk tengok lagi kecantikan cikgu yang hot ni...



Video Panas !!!


Panas tuuuu.....!!! hahaha...






p/s : layan video ni untuk menyegarkan mata yang nak mengantuk k..hehe

BERANI MATI : BLOG AKU BEST!




As-salam..blog azizbos.com adalah blog yang memaparkan info-info menarik dan juga berita yang bos rasa nak tulis je..haha..kalau bos taknak tulis berita tu,bos blogwalking je..penulisan didalam blog azizbos.com juga,menunjukkan peningkatan berbanding 7 bulan yang lalu ,dimana penulis(bos) agak teragak-agak untuk menaip sesuatu ayat..dalam erti kata lain confident level low!!

kategori blog azizbos.com,,,,,,bos pun tak tau nak kategorikan macam mana..hehe..boleh tolong kategorikan tak??

Tujuan blog ini dibuat untuk bos belajar menaip...hehe...taklah..blog ni dibuat sebab bos tengok orang berblog,jadi bos pun nak berblog jugak la..!! hahahaha...

tahun depan bos nak traffic blog bos jadi macam traffic blog ben ashaari..muahahaha...insyaallah...


sekian terima kasih...

Cikgu Shida Gila..!! Betul Ke ??

 Cikgu Shida


As-salam...korang mesti dah kenal siapa cikgu Shida ni kan...cikgu yang terkenal dengan video mimingnya...kepala cikgu ni betul-betul gila la..haha...bos suka orang macam ni...gila-gila!!! adakah cikgu Shida ni mempunyai perangai gila-gila, atau dia memang mempunyai tekanan perasaan yang amat tinggi.(gila)??



Tempat Lahir : Tepi Jalan..


Hehe..situasi ni berjaya dirakam oleh kamera sang Google..seorang perempuan berjaya melahirkan bayi di tepi jalan..tu la...kalau tengah tunggu masa,jangan sibuk nak pergi mana-mana...Duduk rumah diam-diam..kan dah terberanak tepi jalan....tapi,anak dia ni kira untung la...sebab,bukan senang nak dapat tempat lahir tepi jalan ni...hanya mereka-mereka yang terpilih sahaja...hahaha...nantikan,,,dalam banyak-banyak borang,,,mesti borang dia yang spesial...tempat lahir : Tepi Jalan...hihi...


Toing-Toing...


Hehe...jangan pandang lama-lama...




p/s: Tumit kaki la!! huahuahua...

Belajar Menghitung 1 2 3...Beatch..!!


Jangan bagi anak-anak kecil belajar mengira 123 guna video ni k..menjahanamkan pemikiran budak kecil adala...yang buat video ni pun bangang...asyik-asyik bitch,bitch,bitch...dah takda ayat lain ke nak buat lagu...

Superwoman...!!


Haha...ni dia superwoman...superman seluar dalam kat luar kan...superwoman ni bra kat luar...wahahahaha...apa-apapun,memang bersahaja je perempuan ni...sempoi......!!


Biar Miskin , Asal Kaya Hati..

Tak semua orang mampu melakukan kerja seperti apa yang pakcik dalam gambar ni buat..ada sesiapa berani? bos memang tak berani kerja kat tempat tinggi-tinggi ni..tapi apakan daya,kehidupan di sana memaksa mereka bekerja tanpa mengira bahaya semata-mata untuk mencari sesuap nasi untuk keluarga masing-masing..mereka yang dimaksudkan ialah warga Indonesia..lihat saja bangunan-bangunan di negara kita Malaysia..kebanyakkan


Karangan Terbaik SPM tahun 2010..!!!

Pagi itu pagi minggu. Cuaca cukup sejuk sehingga mencapai takat suhu beku. Sebab itu saya tidak mandi pagi sebab air kolah jadi air batu dan air paip tidak mahu keluar sebab beku di dalam batang paip. Pagi itu saya bersarapan dengan keluarga di dalam unggun api kerana tidak tahan sejuk.



Bapak Bayi..!! Haha..

Cute betul bayi ni....hehe..

Bikin Malu Bangsa La Kau Ni..!!!


Memang memalukan bangsa kucing betul la kucing sekor ni..haha...!!


p/s : padan dengan muka kucing..haha..Jerry pulak yang serang Tom..

Kantoi Main Tepi Tingkap..!!

Lain kali jangan lupa cover tingkap...hahaha..kan dah kantoi...buat maksiat di siang hari pulak tu..padan muka kau..!! siapa rasa nak tengok,tekan readmore..yang lelaki confirm tekan punya lah...muahaha..(gelak penjahat cerita tamil)

Pencuri...!!

video

Sempoi betul pencuri ni ek...dah macam cerita fast and furious pulak bos tengok diaorang ni..hehe..

Babi Berkaki Dua..!! Boleh Menari Hip Hop..Hehe..

Haha...ni dia,babi yang dimaksudkan oleh bos..bayi ni eh bayi pulak,,,babi ni memang dilahirkan berkaki dua.sekarang ni umurnya dah 10 bulan dan berat mencecah 100 kilogram..boleh tahan jugak babi ni,berat 100 kilo boleh bertenggek guna 2 kaki je..ish ish ish..babi ni berasal dari sebuah perkampungan di China k..kat Malaysia takda lagi..muahaha..menurut kata si pemilik babi ni,semasa babi ni dilahirkan,isterinya ,mahu membiarkannya mati begitu sahaja,sebab isterinya tak suka tengok kehodohan 

China Oh China..

China oh China...ikut suka korang je nak ubah jenama orang lain ek..tapi kadang-kadang,lucu jugak bila tengok nama yang China buat ni..adidas jadi adadas pulak.....haih...acuan kuih betul la China ni..hahaha..

Selamat Hari Jadi Abdul Aziz..!!

 22 November 1987,lahirnya seorang bayi kurus yang diberi nama Abdul Aziz..
Setelah 23 tahun berlalu,bayi kurus berubah menjadi bapa sihat walafiat..haha..


Entri ni khas buat tuan punya blog azizbos.com..semoga panjang umur,murah rezeki,ramai anak,dan mudah-mudahan tercapai cita-cita nak jadi kaya!! hehe..tuan blog ni,saya sendiri la,sapa lagi...muahahahaha..selamat hari jadi aku..!!! 


p/s : perut macam bola daa.....huhu...

Suami Malas Dan Tak Nak Bekerja | Apa Yang Isteri Harus Buat ?

Salam...apa pendapat korang tentang suami malas bekerja? dan apa yang isteri patut lakukan? adakah isteri perlu bekerja manakala suami pula duduk rumah jaga anak? adakah isteri patut tinggalkan  suami tersebut dan cari suami baru yang boleh jadi ketua keluarga yang baik..? yang hairannya,masih ada jugak lelaki yang malas bekerja walaupun dah ada anak bini..mengapa perkara ini boleh terjadi? dunia oh dunia..unta fadang fasir pun takda malas macam ini suami la..


p/s : bos suami yang rajin tau...ek eleh..@@..




Botol Sos Unik..Hihi..!!

Salam...perhatikan gambar di atas..mesti korang pernah buat macam tu kat botol sos kan..? tambah-tambah lagi sos yang dah nak habis..lagi kuat la korang hentak kat bahagian bawahnya tu..apa yang bos nak kongsikan kat sini ialah,ada satu company buat sos ni, memang kreatif..diaorang buat satu kelainan kat bawah botol sos tu..kiranya untuk bagi lagi syok la kan..haha..kalau sos ni ada kat Malaysia,mesti lelaki yang suka sos yang kurang ni..bolehla hempuk-hempuk botol tu..nak tau apa yang menyebabkan syok hempuk botol sos ni,hit readmore k..


Cara Untuk Memperlahankan Pemandu Yang Memandu Laju..

Gerenti slow punya lah...haha...

Selamat Hari Raya Korban..

Di kesempatan ini bos ingin mengucapkan selamat hari raya aidil adha kepada semua umat Islam di Malaysia...tahun ni korang korban apa?? hehe..

Gambar proses pembakaran lemang petang semalam di rumah mertua..layan lemang lagi....




Tolong-Menolong Amalan Mulia..

video

"Ok..Terima kasih banyak-banyak sebab tolong saya ek...terima kasih.........banyak-banyak......!!!!"

Ayat yang mungkin dikeluarkan pemilik kenderaan yang tergolek tersebut...muahahaha...tak boleh tahan bos tengok video ni..lawak sangat...

Mari Membaca...

Buku yang kat dalam foto di atas adalah keluaran SONY..aik..?SONY buat buku?? sebenarnya buku ni dibuat untuk pelajar-pelajar yang terlalu taksub main PSP..sampai terbawa-bawa di dalam kelas..jadi,untuk mengelakkan pelajar ni kantoi main PSP dalam kelas,SONY mengambil langkah drastik dengan mencipta buku ni..apa yang kena mengenanya buku ni dengan PSP? hit readmore untuk tengok jawapannya...hehe..bijak kepala hotak staff-staff SONY ni..boleh buat batu cincin..

Bangunan Siap Dalam Masa 2 Hari..!!! | Mengagumkan..


Hendak seribu daya,tak hendak seribu dalih..ada kena mengena ke dengan video kat atas ni...haha..tapi bos memang salute la dengan diaorang..dalam masa 2 hari sahaja dah dapat siapkan satu prototaip sebuah bangunan..besar tinggi pulak tu...tentang kualiti kita tak tahu la kan..lagipun yang diaorang buat kat dalam video ni cuma prototaip je...tapi boleh la dikatakan diaorang ni hebat..hehe..

Awas!! | Teknik Mencuri Kereta Dengan Hanya Menggunakan Tin..

video

Barhati-hati ketika memandu...jika ada sesuatu yang pelik berlaku,jangan terus keluar dari kereta..kunci dari dalam,dan periksa melalui cermin-cermin yang ada kat kereta tu..kalau nak periksa jugak kat luar,pergi kat tempat yang ramai orang,lepas tu, kunci jangan lupa bawak sekali..macam-macam cara pencuri sekarang ni..teknik ni rasanya,belum diguna pakai lagi kat Malaysia ni kan..teknik langgar belakang kereta tu ada la kita dengar bulan-bulan yang lepas..jadi,,,sama-sama la kita berjaga-jaga k..bos sendiri pun lepas ni mesti keluar kereta bawak kunci sekali..hehe..jangan biarkan kereta anda dalam keadaan standby k..matikan enjin kereta sebelum keluar...ingat tu....

Bercium Di Khalayak Ramai !! Melayu Tu...Nak Jadi Orang Barat..


video

Apalah nak jadi budak-budak ni...belum kahwin dah sesuka hati bercium..kalau dah gatal sangat,kahwin je la..bos pun kahwin muda apa...dah la depan orang ramai..kat tepi jalan...tak malu langsung diaorang ni..dengar perbualan diaorang kat dalam video ni rasa nak muntah pulak bos...BANGANG...ibu bapa sila beri perhatian kat anak-anak..jangan dibiarkan terlalu bebas..kalau nak keluar tengok wayang ke apa ke,kalau boleh pasang spy..call setiap minit supaya anak-anak tu rimas..bagi remaja yang baik-baik tu,alhamdulillah...teruskan perangai baik anda...hehe..(update entri: tekan readmore untuk tengok akibat perangai yang kat dalam video ni)


Duit Kertas Seringgit Untuk Dijual..| RM 1 Bernombor Siri Istimewa,Unik..

Nombor siri: 6853586
Salam..kepada yang berminat,atau anda mempunyai sahabat atau kenalan yang mempunyai hobi mengumpul duit-duit istimewa,bolehlah tinggalkan pesanan kat ruangan komen ni k..sebenarnya duit kertas seringgit ni sahabat bos yang punya..dia nak tahu berapa nilai duit ni..duit RM 1 ni mempunyai nombor siri yang dihitung dari atas atau dari bawah sama sahaja..tak faham?? cuba klik kat gambar tu..maaf sebab kualiti gambar kurang memuaskan sebab guna handphone murah je..huhu..ada 2 keping RM 1 ni k...entri ni akan sentiasa melekat kat blog bos ni sehingga ada yang berminat nanti..hehe..nak tolong sahabat bos punya pasal...bos jadi saksi 25 je..hahaha..saksi 25% macam dalam cerita 3 Abdul tu..

p/s: kepada sahabat bos,dah dapat pembeli tu ingat 25%........muahahaha...


Cara Negara China Melahirkan Atlit-Atlit Yang Terer..

Ish ish...kesian tengok diaorang ni training kan..siap nangis lagi tu..tapi berbaloi jugak sebab diaorang ni nanti bukan calang-calang gimnas tau...badan diaorang semua dah macam tanah liat..boleh gulung-gulung lepas tu sumbat dalam beg...haha..hit readmore untuk tengok kesakitan yang dialami oleh adik-adik kecil ni...


Air Yang Tenang Jangan Disangka Tiada Buaya...


Aiya....mungkin yang kat dalam video ni adalah bungee jump terakhir dia..ish...sakit tuu....

Cara Mengelak CD/DVD Player Dalam Kereta Di Curi..

Senang je caranya..buatkan satu kerangka yang nampak seakan-akan sudah di curi..haha..dah sah-sah pencuri tak berminat lagi...amacam? cantik tak idea ni..hehe..kalau tak faham,tekan readmore untuk bagi faham k...

Cukur Rambut Tak Guna Pencukur...Merbahaya...

Ceh ceh ceh...mesej sama siapa tu apek...? macam cuak je muka apek ni...nak tau sebab apa muka apek ni nampak cuak? sebab dia tengah tunggu nak bercukur rambut dengan si pencukur terhebat di sebuah perkampungan di China..nak tau sebab apa bos gelar barber ni terhebat? tekan readmore..dijamin hebat!!

Seni Dari Gula-Gula Getah...

Gula-gula getah pun boleh buat art ni...canggih betul kepala Ben Wilson ni..Ben Wilson ni sebenarnya pelukis dari London.kerjanya ialah melukis pada gula-gula getah yang melekat kat jalan-jalan..menurutnya lagi,terdapat lebih kurang 300,000 serpihan gula-gula getah ni yang melekat dekat laluan pejalan kaki di bandar Oxford..pengotor jugak diaorang ni ek..main ludah macam tu je lepas kunyah...habis manis chewing gum di buang..haha..

Bang Bang Boom!!! | Jamban..Haha

Hehe...pertama sekali bos nak minta maaf kepada sesiapa yang tengah makan time tengok entri ni...kepala bos tengah pening lalat sekarang,jadi nak buat bang bang boom untuk melegakan sikit otak yang serabut ni k..Hit readmore untuk belajar cara nak bang! kawan-kawan atau sanak saudara anda...hihi..


Buaya Kembar Siam..


Tak tau nak tulis apa..demam makin teruk..huhu...nak tidur dulu..

Kerja Paling Best...Hihi


Ha..ni la dia kerja paling best tu...bukan pengacara ek..yang jadi patung 2 bijik tu..haha...mesti korang tertanya-tanya,"apa yang best nya jadi patung tu?" jawapannya kat bawah ni k..bos nak bawak family pergi jalan-jalan cari makan jap..walaupun tak sedap badan,namun bos gagahi jua demi family yang tercinta...huhu...

Sesuai Sangat Untuk Wanita..Hehe

video

Hasil reka cipta yang kreatif..bagi wanita yang susah sangat nak side parking tu,boleh la ubahsuai kereta korang macam kereta ni k..haha..


p/s : yang lelaki pun ada jugak kes payah nak side parking ni kan..@@

Kantoi Main Atas Sofa | Aksi Panas


Ish ish ish...apa nak jadi dengan dunia sekarang ni..dahla main dengan spesies lain..kalau berani tengok hit readmore..


Pengikat | Getah Rambut Buatan China


Apa yang pelik tentang pengikat/getah rambut ni? Pernah tak kita guna atau terbeli getah rambut ni? Adakah korang tahu apa isi kandungan getah rambut ni? tak mau banyak tanya dah...korang tengok la sendiri..

Masih Ada Yang Sudi | Antara Lelaki Yang Sesuai Dijadikan Teman Hidup


Salam..foto-foto yang bakal korang tengok membuktikan masih ramai lagi manusia kat dunia ni yang baik-baik belaka..hehe....memang terbaik la lelaki ni..sebijik macam bos...muahahaha!!!

Ratu Cantik | Tipah Tertipu !!

Cantik tak? ehem..cantik memang cantik,tapi diaorang semua ni versi halkum punyalah...hahaha..pertandingan berlangsung di Thailand..Thailand memang popular dengan modifikasi jantina ni..bukan ubahsuai luaran je,sampai dalaman pun diubah jugak..ish ish ish..


Hai..Saya Dari Kampung Fuc**ng Austria..


Haha..Kampung yang bos maksudkan ni terletak kat Austria..apa yang istimewanya tentang kampung ni cuma namanya je..Kampung Fuc**ng!!  tak caya? tengok lagi kat bawah..


Magic Telur Melompat..!!

video

Boleh melompat rupanya si telur ni....haha...lepas ni boleh la bet dengan kawan yang korang boleh buat telur melompat..hihi..erm..jangan main bet-bet  ni tau..HARAM hukumnya..

Khas Untuk Kaum Hawa | Berhati-hati Beli Tuala Wanita !!

Salam...hari ni bos nak ceritakan perkara pelik yang berlaku kat negara China.benar atau tidak bos tak pasti sebab cerita ni bos dapat semasa bos sedang berenang-renang kat laman sosial Facebook baru je tadi..haha..cerita ni mengisahkan seorang pelajar wanita berumur 17 tahun mengalami muntah-muntah seperti orang mengandung..pelajar ni berasal dari keluarga yang miskin dan bapanya pulak berkerja menjual tuala wanita...


Lelaki Muka Sebelah !!!


Hehe...lelaki dalam foto ni ialah seorang profesor..apa yang pelik tentang dia ni ialah,setiap kali bergambar,mesti ambik sebelah muka je...dah macam hobi dia pulakkan..haha..dia tak buat muka lawak pun..cuma cara posing dia tu lucu...nak tengok lagi gambar hensem profesor muka sebelah ni hit readmore..

Polis Malaysia Hebat..!! | Pembunuh Along Spoon Dihukum Mati



Tahniah kepada polis Malaysia kerana berjaya mengesan pembunuh vokalis kumpulan Spoon (Along) yang popular dengan lagu rindu serindu rindunya dalam masa setahun sahaja..tapi yang tak best nya,pembunuh tersebut juga seorang polis..polis tangkap polis la ni..bos jumpa berita ni kat kosmo..tunggu apalagi,bos copy paste la..hahahaha..


PUTRAJAYA - Seorang anggota polis tetap akan menjalani hukuman mati selepas gagal dalam rayuan terakhirnya di Mahkamah Persekutuan bagi mengetepikan sabitan dan hukuman mati kerana membunuh penyanyi kumpulan Spoon 11 tahun lalu.
Ketua Hakim Negara, Tun Zaki Azmi yang mengetuai panel tiga hakim sebulat suara mengekalkan keputusan Mahkamah Tinggi Seremban yang dibuat selepas mendapati Lans Koperal Mohamed Ya'cob Demyati bersalah terhadap tuduhan membunuh Sabi'ul Malik Shafiee atau lebih dikenali sebagai Along (gambar kecil) dan menjatuhkan hukuman mati terhadapnya pada 10 April 2002.
Dua lagi hakim dalam panel tersebut ialah Hakim Mahkamah Persekutuan, Datuk Seri Md. Raus Sharif dan Datuk Abdull Hamid Embong.
Sewaktu keputusan itu diumumkan, Mohamed Ya'cob, 44, dari cawangan pengawal pengiring Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur, kelihatan tenang.





p/s : Polis Malaysia memang hebat dalam menyelesaikan kes pembunuhan..tabik spring gonzalez!!!

Masuk Dalam Lubang Hidung | Kondom Keluar Dari Mulut..


Saksikan kehebatan lelaki ni memasukkan kondom melalui lubang hidungnya,dan mengeluarkan kondom tersebut melalui mulut...tak selera nak makan burger kalau macam ni...huhu..Hit readmore untuk tengok video mamat ni melakukan aksi kurang menyenangkan tekak anda..haha..


Soalan Pertama Dah Salah!! | Who Wan To Be A Millionaire..

video

Salam..ingat lagi tak game ni? pengacara nya pun dah bergelar dato' sekarang ni..siapa lagi kalau bukan dato Jalaluddin Hassan.." jawapan nya selepas ini " ayat popular ketika itu kan..haha..sakit hati pulak bila tertunggu-tunggu jawapannya..hehe..game yang dimaksudkan macam kat atas tajuk entri ni la..malas nak taip..panjang sangat..

Video yang bos sajikan kali ni adalah player game yang paling noob yang pernah bos tengok..hihi..soalan pertama dah salah tu....adoi...nak salahkan host tu tak boleh,sebab dia sendiri yang cakap muktamad..Bangang!!..layan je la video ni k..selamat petang...

Magic Beg | Kreatif Betul...

 

Apa macam? Magika tak? hehe..kalau buat bungkus nasi lemak ok gak beg ni..mesti orang nak beli selalu sebabnya bukan produk yang dijual,,,sebab nak ambik beg je...haha..



Peminta Sedekah Miskin Ke??


Selagi boleh berjalan,berlari,meniarap,bluetooth berlutut, dan bermacam-macam lagi bahasa yang melambangkan korang ni manusia yang normal....,carilah rezeki dengan kudrat yang dikurniakan oleh Nya (ALLAH)..jangan nak ambil corner baring je...sebaliknya ikutlah jalan yang betul..biarpun dengan mengambil upah mencuci baju ke,cuci kereta ke,cuci mata ke,erk..ni tak boleh k..asalkan dengan titik peluh sendiri maka berkatlah duit yang kita perolehi itu..



Lubang Jarum Besar..

Haa...ni dia penyelesaian kepada masalah bagi makcik-makcik yang susah sangat nak masukkan benang dalam lubang jarum yang ada kat negara kita ni..selalunya,masa bos kecik-kecik dulu mesti mak bos suruh bos masukkan benang ke dalam lubang jarum sebab mata dia kurang peka dengan lubang jarum tu..hehe..banyak sangat perkataan lubang ni,tak sedap pulak mata bos nengok...haha..k k..serius balik..


Wiski Berperisa Kondom..!!!?



Maaf...bos bukan nak tolong iklankan arak k..bos cuma nak tunjukkan kat korang yang air pun ada perisa kondom...haha..dah takda perisa lain lagi ke diaorang ni nak buat air...buat la perisa Nangka ke....,perisa Langsat ke....,perisa Jering ke....,perisa...???perisa apa lagi ek?  Ahhh...macam-macam perisa lagi la,asalkan bukan perisa unik macam perisa kondom ni..macam mana la rasanya kondom ni ek? hahaha..

Iklan Best Dari India...



Rasa-rasanya kalau manusia jadi kenderaan selamat tak?? haha..Selamat memang la selamat,tapi tauke rumah urut yang untung...sebab yang jadi kereta,bas,teksi tu semua manusia..mesti badan sengal-sengal kan..tambah pulak nak pergi destinasi yang jauh...huhu...

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)