Jangan tak pandang belakang congkak..haha !!

Jangan tak pandang belakang congkak ni bukan untuk lelaki yang pegang hp tu k..pesanan ni untuk wanita yang berbaju oren tu dan kepada semua wanita-wanita di dunia ni..hehe..lain kali pandang-pandang lah kat belakang,takut-takut ada benda tak baik berlaku..macam wanita berbaju oren ni.." leh letak dalam facebook "(ayat mazlan pet pet dalam cerita ngangkung) huahuahua..!!



tu diaaaa......... awas ek wanita-wanita sekalian...jangan tak pandang belakang dan jangan pakai skirt pendek macam tu..hehe..


7 comments:

  1. miang betul.nmpak ke?kn gelap...haish

    ReplyDelete
  2. Bos....kasi flying kick jer orang camni. Takpun...back hand sekali.

    ReplyDelete
  3. Astagfirullah hal azimmmmm...gatalnya dia...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (8) berita (28) besar-besar (14) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (29) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)