Lighter unik


Lighter bukan sebarang lighter,,lighter ni ada kamera..hehe..lighter ni sangat unik kerana bukan sahaja mempunyai kamera,siap ada usb sekali..senang la nak masukkan gambar yang dah ditangkap ke dalam komputer kan..lighter ni jugak boleh digunakan untuk rakam video..fulamak..canggih !!







p/s : kalau kat malaysia ada jual lighter ni,,walau menyeberang ke semenanjung malaysia sekalipun,bos akan beli..hahaha...

10 comments:

  1. peh. ni baru best. utk kegunaan mengintip

    ReplyDelete
  2. wow..best nye kalau cmtu..ehm kalau ada kt m'sia bos kene blnja miera la.tolong belikan ye.haha

    ReplyDelete
  3. cne da jual lighter tok? canggih manggih. hohoho.

    ReplyDelete
  4. @MATAHARI
    james bond takda lighter ni..haha..

    ReplyDelete
  5. tak boleh ada kat malaysia benda alah ni.sahih banyak kes ngintai.hahhaha

    ReplyDelete
  6. org jepun mmg kaki pervert, 2 sbb diorang wt bnde2 cm ni kahkahkah

    entry tbaru:
    http://tigasukumaut.blogspot.com/2011/01/tips-3sukumaut-cara-nak-potong-line.html

    ReplyDelete
  7. menarik wooo, kalau aku ade satu best nie

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)