Safety first | jangan lupa lock kereta anda..hehe..


Hurmm...kereta yang kat dalam gambar ni bos rasa dah lock..tapi yang dok terjuntai tu dah lock ke belum?? haha..nak kena lock jugak ni...nak pastikan tuan punya tongkat tu lock atau tidak,,,bolos aja dinding itu...eheh..silap..hit readmore k..




p/s : ingat kereta je kena lock,,,rupanya tongkat pun nak kena lock jugak..haha.!!


No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)