Cara membuat bunga ros menggunakan tisu.

Kalau korang nak cuba buat,dengan hormatnya dipersilakan..haha..bos dah cuba buat,tapi tak jadi bunga ros..hehe..bunga ros tisu ni sesuai kalau bagi kat awek yang tengah merajuk...haha..janji murah..save budget..tapi,,,jangan amalkan selalu k..sekali-sekali tu,bolehlah bagi kat awek bunga ros yang real punya..baru bessshh........hihi...












cantik kan......cuba buat tengok..hehe..

8 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)