Seorang penduduk cina membantah azan di masjid pantai dalam..!!

Alamak..apa kes la pulak ni..dah Malaysia ni negara Islam,lantak la nak azan kuat-kuat pun..lagi kuat lagi bagus kan...dah tu pandai-pandai dia cakap yang dia kecewa dengan kepimpinan Datuk Seri Najib Tun Razak kerana tidak mengambil tindakan atas segala dakwaan dia..pergh..dahsyat betul pengadu ni kan..sepatutnya dia menghormati umat Islam kat Malaysia ni..

Nama pengadu tersebut ialah NG KIAN NAM yang beralamat di No. 1-21-4, Phase 2, Pantai Hill Park, Pantai Dalam, 59600 Kuala Lumpur dan boleh dihubungi melalui HP: dan email: wu_jiannan79@yahoo.com


ni pulak bukti surat aduan dia..:





bos nak story sikit..masa tu tahun baru cina..masa tu jugak azan sembahyang jumaat sedang berkumandang di masjid kampung bos..tak semena-mena,time tu jugak la orang-orang cina tu main tarian singa dengan paluan gendang..dah tau azan,tunggu la kejap kan..kampung bos ada sebuah tokong cina..tokong cina tu memang tua sangat..kalau tak silap,paling tua di kuching sarawak..tak da pun orang kampung memekak nak buat aduan macam si pengadu kat atas ni..zzz..


kredit : asriblog

p/s: harap penduduk berbangsa cina yang lain menghormati dan tidak membuat aduan seperti ini lagi..


5 comments:

  1. hadui, g la pindah kalau tak suka,
    aku relaks je x suke bau colok, pergi kedai lain.

    ReplyDelete
  2. aiyak apek...ini ngra bebas maaa..tpi kekadang isu ni sja je dorg mainkan..nk tgk kita ni tnduk ke x kat dorg..klu tnduk gak...hurm.....xtaw nk ckap apa dahla

    ReplyDelete
  3. amboiiii..sedap jer nak komplain pasal azan..kat umah deela time tgh mlm bukak lagu cheng sana cheng sini..hormat la masing2 punye agama!! marah nie..

    im follow u back :P

    ReplyDelete
  4. smpai mcm ni skali beraninye dorg?ish2

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)