Penantian selama 7 bulan berakhir..!! | cek nuffnang sampai..!!


Alhamdulillah...akhirnya sampai jugak cek NUFFNANG kat tangan bos..hehe..setelah dikumpul selama 7 bulan..jumlahnya seperti biasa la kan..seperti ramai blogger-blogger lain buat..bos pun buat jugak lah macam yang kat atas tu..kasi tapis..haha..bolehlah buat beli kek hari jadi anak bos yang kedua pada 25 januari ni..

memang betullah apa yang otai-otai blog yang dah selalu cash out bagitau..kalau nak tekan cash out,tekan pada hujung bulan iaitu 28 atau 29 haribulan..insyaallah sampai tepat pada waktunya..bergantung kepada posmen kat area kita tu duduklah..kalau status glitterati sebulan 2 minggu..kalau status biasa,lama sikit kena tunggu..


ni cek pertama bos..orang lain dah berkali-kali dapat cek..haha..kumpul punya kumpul,tak tahan jugak tangan ni nak menekan cash out tu..kali ni taknak tekan lagi..ingat nak tekan bulan julai nanti kot..kalau tahan la kan..haha!!

okok..sampai disini saja cerita tentang cek bos yang tak seberapa ni..sekian terima kasih..harap-harap,pengunjung blog bos ni tak berkurangan sudah....kalau kurang,makanya,kurang jugak lah bonus tahunan bos..kakakak..!! bos pun nak jugak bonus tau..potong gaji kang..!! hihi...



p/s : entri ni bukan entri nak menunjuk k.bos tengok orang lain buat entri pasal cek pertama,bos pun nak jugak lah buat sejarah dalam blog bos ni tentang cek pertama kan..hehe..


GO AZIZBOS.COM GO !!!!



3 comments:

  1. yey..wow..7 bulan.?
    lame tuh..mesti banyak woo ni..
    nway ecah nak tunggu 2,3 bulan lah camtuh..
    tngok bape byk leh kumpul..

    ReplyDelete
  2. takdela banyak sangat..hehe..bos pun nak tunggu sampai bulan julai ni baru cash out lagi..nak buat belanja raya..haha..shoping!!!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)