Awek seksi pink !!

Aik..!! tutup mata..hehe..bos dah blurkan laa...kalau korang tengok wajah saudari kita kat atas ni kan,,,,mesti korang terpikat..ditambah dengan keseksiannya...haha !! siap pakai warna pink lagi tuuu...kalau berani tengok,tekan readmore..


 Hahaha !! seksinya....!!! ayu sungguh saudari kita ni...hahaha !!!

p/s : bos bagi gambar besar yang last ni tau,,haha..nak nampak lagi jelas wajah saudari opss..saudara kita ni..hihi !!

17 comments:

  1. ishhh malam2 nehh seram wohhhh...

    ReplyDelete
  2. cis, tertipu, siap ade janggut ngn misai tu

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete
  3. ni gambar betul....super impose muke jantan......haha

    ReplyDelete
  4. nih mesti stok dkt jalan TAR. haha. gambar walaupon sumper impose tapi nampak real lar. namun sangat menggelikan. haha:)

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. ngan misai pon x buang. ptong stim betol

    ReplyDelete
  6. dem.. ni badan betul perempuan la.
    kepala tu ada org ptg letak kepala lelaki..

    nice joke btw

    haha

    ReplyDelete
  7. erk!!! sokong ngan hamzah ian!! huhu

    ReplyDelete
  8. ekekekeke!! dah agak dah.. mesti kena tipu ni. hahaha

    ReplyDelete
  9. wahahahahahahahahahaahahha , siot jeeeee ^^

    ReplyDelete
  10. memang seksi n pink ag...hahahha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)