Jiran Yang Murah Hati..hehe

 Bukan main solehah lagi perempuan ni kat laki dia ek..haha..Isteri baik hati ni...

Hanya Di Vietnam

 Gambar seterusnya ada mengandungi unsur-unsur tak berapa nak lucah..jadi,,,,enjoy!!..hehe

Tattoo Cermin Mata..


Super Hero Yang Gagal


Pemain Bola Sepak Yang Patut Dicontohi





Dia mempunyai peluang untuk menjaringkan gol,namun setelah dia melihat penjaga gol lawan rebah kesakitan dia menendang bola keluar padang..Nama pemain ni ialah Amin Motavassel Zadeh.Pemain dari Iran.


Corner Baring Terlampau..Hehe..


Jangan Main Api

Kecik-kecik jadik kawan kan...Haa...tengok apa jadi lps ni...

Dapur Yang Paling Jimat

Memandangkan harga LPG[gas memasak] dah naik..Jadi memang sesuai la rakyat malaysia guna dapur memasak ni sekarang..hehe..

Malaysia Boleh Masuk Piala Dunia 2014 Kalau...

Kalau Malaysia duduk kat belah kiri padang tu..wahahaha...Half time,naikkan yang belah kanan tu jadi macam yang belah kiri...ermmm..gurau je..jangan marah FAM..

Followers Ke-80

 
Terima kasih banyak-banyak kepada staff-staff bos yang sudi mengikut bos yang tak berapa nak bos ni k..hehe..staff yang ke-80 ialah...........jeng-jeng-jeng~ ~ ~anazeyy!!!!..alhamdulillah...kepada staff-staff yang lain,bos akan letak jalan menuju ke blog korang kat suka-suki blog bos k..Salam..

Handsome..haha

Apa macam saya punya rambut..??Ok ka..??..Kalau cakap tak Ok,saya NGAPP kamu semua..Cakap ok sekarang..Cepat!!!!!!!Roooaarrrrarr.....!!!!!!!!

Boleh Buat Macam Ni Tak ??


Kurang masam punya kaki..Sapa boleh buat macam ni,bos beri bonus tahunan RM 10,000..Buat jangan tak buat..hehe..

Baju Bulu Original



Mak ai......Siap ada nombor lagi..Baju ni tak jual ek..Limited edition.

Lelaki Original..haha


Lumrah kehidupan insan yang berjenis lelaki..haha..bos rasa,kalau korang yang jenis lelaki tu lalu kat gambar tu pun mesti tak kelip-kelip mata 20 saat kan3...hahaha..kalau dah kelip tak boleh tengok lagi wooo...

Manusia Terpantas Di Dunia


Wow...Kalah Husin Bot ni...kakakaka..

Kurang Asam Punya Gurauan !!! haha..


Gadget Percuma Dari Xpango..


Daftar kat sini : Free Gift {Percuma je}

Lepas daftar isi-isi benda-benda penting,pilih hadiah..nak Ps3 ke,Mobile P ke,HD TV daan banyak-banyak lagi-lagi..hehe..




Jangan lupa sahkan email terlebih dahulu k..Lepas tu,promote link yang di berikan macam yang saya buat ni@mengikut serapah-serapah anda-anda masing-masing...
Sorang join ikut link anda = 1 point.






 Ni contohnyer..Point berbeza mengikut hadiah-hadiah ok..
Yang ni akaun bos..belum ada point lagi..muahaha..




Jadi,,bos harap adala kawan-kawan yang nak daftar ikut bos ok..Aminnn....






Kayu 20 meter bukti kukuh bahtera Nabi Nuh



GAMBAR di laman YouTube menunjukkan serpihan kayu yang ditemui oleh satu kumpulan ekspedisi China-Turki di dalam lereng Gunung Ararat, Turki.



WASHINGTON - Seorang anggota ekspedisi China-Turki mempertahankan dakwaan mengenai penemuan serpihan bahtera Nabi Nuh di celah lereng Gunung Ararat setinggi 4,000 meter di Turki, lapor sebuah akhbar kelmarin.
Sebelum ini terdapat pelbagai pihak yang meragui penemuan kumpulan itu selepas pendedahannya dibuat pada satu sidang akhbar pada minggu lalu di Hong Kong sehingga seorang saintis Britain mahu bukti lebih kukuh dikemukakan.
"Bagaimanakah sebuah kapal boleh berada di atas gunung," kata seorang anggota ekspedisi itu yang memasuki Gunung Ararat pada Oktober lalu, Yeung Wing-cheung.
Menurut seorang penyelaras ekspedisi itu, Clara Wei, satu-satunya rekod struktur kayu yang ditemui di gunung itu ialah daripada bahtera Nabi Nuh.
"Sehingga kini, saya percaya ini ialah satu penjelasan yang paling munasabah. Kami tidak mempunyai penjelasan lain. Kami tidak mempunyai sebarang perkara untuk disembunyikan," tambahnya.
Menurut Wei: "Anda boleh menyewa beberapa ekor kuda untuk membawa beg tetapi anda tidak boleh mengimbangi kuda tersebut dengan kayu sepanjang 20 meter ( yang ditemui di dalam lereng gunung itu)."
Dia berkata, tidak ada tembikar dan bukti kebudayaan lain ditemui di gunung tersebut.
Pada Isnin lepas, kumpulan ekspedisi tersebut mengumumkan penemuan struktur dan serpihan kayu bahtera Nabi Nuh di dalam lereng Gunung Ararat, Turki dengan menyatakan ujian karbon menunjukkan barang yang ditemui itu berusia 4,800 tahun iaitu tarikh sama kejadian banjir besar berlaku.
Beberapa pihak meragui penemuan itu kerana pasuakan ekspedisi itu tidak mendedahkan lokasi sebenar tempat penemuan berkenaan.
Namun, kumpulan ekspedisi itu menyatakan lokasi sebenar tempat penemuan tersebut akan didedahkan selepas pemerintah Turki bersetuju menjadikan tempat penemuan sebagai kawasan arkeologi.
Pada Jumaat lalu, agensi berita AFP menyatakan, Menteri Kebudayaan dan Pelancongan Turki, Ertugrul Gunay mengarahkan siasatan dilakukan bagi mengetahui bagaimana serpihan kayu yang didakwa daripada bahtera Nabi Nuh berjaya dibawa keluar dari negara itu ke China. - Agensi

Cara Terbaik Menjaga Password Anda


Hehe..Gurau je..Dah nak masuk tido ni...salam semua...

Hidung-Horn


Ingat ikan je ada horn ke..







 
Orang pun ada la...hehe...

Orang Utan Maju Setengah Tapak.haha..



Boleh ke tu Bang Utan oi......Kang salah cocok terkena kepala buaya,naya Bang oi...haha....

Kera Remix..Hehe..



Rasa-rasa korang,kera ni anak sapa la ek??perhati betul-betul..











P/s:Anak pinky-pinky ni...kekeke...

Berita Baik,Berita Buruk..



Berita baik untuk pesakit lumpuh tak boleh nak berjalan..2 orang pencipta dari New Zealand telah berjaya mencipta alat atau mesin pertama di dunia yang boleh membantu orang-orang yang lumpuh untuk berjalan pergi ke pasar membeli-belah..


Berita buruk/kurang menyenangkan poket:Harga menatang ni USD 150,000...Huhu..

Suara Sempoi Made In Afrika...Layan....


Penyanyi asal lagu Waka Waka World Cup 2010...



P/s: Sempoi habis suara penyanyi ni...best2..bos suka..

Alamak!!!@@

Nuffnang bos lambat cam siput bunting..huhu..Nama je bos,tapi gaji pekrja lagi masyukk dari bos..wahahaa..



P/S :Ni semua salah bos sendiri..tak rajin update blog ngan jenjalan kat blog pekrja2..hehe..

Manusia Kenit

Makhluk-Makhluk Paling Misterius di Dunia
Agogwe..Sejenis makhluk seperti manusia,dan berukuran sangat kecil,mirip Kurcaci.Sering di temui di Timur Afrika..





P/s:Boleh tahan jugak bentuk badan dieorg ni ek...hik hik hik~~

Basuh Otak...

1.Titik Hitam

Cuba kira berapa banyak titik hitam kat gambar ni..


2.Lukisan Atau Real?

Lukisan la ni...

3. Dera Otak Anda

Otak anda perlukan lebih masa untuk meneliti gambar ni..hehe..

4. Fokus Mokus..hehehe

Anda rasa gambar tengah tu bergerak??tengok betul2..

5.Misi Mustahil Enjinnio..kakaka..

Dapat ke enjinnio buatkan struktur ni??

Helmet Baik Punya...

head-hear-helmet


bold-head-helmetbrain-helmettennis-ball-helmet pool-ball-helmet golf-ball-helmet bowling-ball-helmet waterlemon-helmet helmet-nut globe-helmet disco-helmet brain-helmet







bike-helmet

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)