Coklat iphone dah,,,biskut iphone pulak...hehe !!


Hai semua..selamat petang..pagi tadi kita dah tengok coklat iphone kan..haa...sekarang ni,bos hidangkan biskut iphone pulak..tak dapat makan,tengok pun jadi lah kan...cepat buat kopi panas-panas,sambil layan gambar-gambar biskut iphone ni..bos pun nak pegi buat air ni..hehe..selamat menjamu mata di petang hari...!!











Penatnya....percaya tak kalau bos bagitau yang bos tak tidur malam tadi?? kena percaya,,sebab bos memang tak tidur malam tadi..haha..baru nak off PC,bukak astro 811 pukul 3.58 pagi,tengok match fc barcelona baru start..apa lagi..layan sampai habis match la...k..bos nak rehat jap,as salam..........


8 comments:

  1. baek seh.. kat mane nk cari ye??



    Saya sudah follow blog awak..
    Awak bila nak follow blog saya..
    http://pangkahbulat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hak hak hak...

    klu r biskut tuh ade kt tgn sy skg, x sampai ati seronye nk mkn..

    ReplyDelete
  3. tak sanggup nak makan... hehehe :D

    ReplyDelete
  4. syarikat bos ni ada macam2 lah.haha.mesti maju gler nih.ni 1st time sy jmpe ifon biskut.hmm,leh la makan kalo lapa2~
    bos,ifon ni sgt cumell!!!!!!!benci ah!(erk,sbb cumel sgt jd jeles.hehe)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)