Gaya unik 2 peninju dalam aksi final

Assalamualaikum..pertama sekali bos nak minta maaf sebab lama dah tak update blog..hehe..walaupun lama tak update,blog ni masih ada jugak penghuninya walaupun tak ramai..okok..kali ni kita tengok macam mana dua orang peninju ni melakar sejarah dalam aksi final dengan gaya diaorang tersendiri..memang sempoi gila...haha...!!

malaysia vs singapura watch online

Live streaming malaysia vs singapura Watch online

Keputusan semasa : Malaysia 3- Singapura 5

NO KOMEN

hitam kuning,
hitam kuning,
hitam kuning,
hitam kuning..
go Tigers, go Tigers!!

Sila keluarkan iklan nuffnang anda buat sementara waktu.

REMOVE REMOVE REMOVE !!!

NUFFNANG KENA HACK !!

UNTUK KESELAMATAN BLOG KORANG!

KALAU DAH OK NANTI BARU PASANG BALIK!!






Trafik terkejut namanya ni..



Buat kenangan letak dalam blog ni..hehe...bukan selalu pun kan..sesekali sesekala je..terima kasih malaysia vs chelsea..haha..!!!

Lucky goal for chelsea against malaysia..haha !!

Lucky lucky lucky ... haha...

Malaysia 0 - chelsea 1

Malaysia vs chelsea live streaming | watch online der..

Live streaming chelsea vs malaysia | 8.45 malam 21 julai 2011

Tak sabar rasa nya nak tengok pemain malaysia menjaringkan gol malam ni..haha..harap-harap chelsea tewas la ye..kah kah kah..kalau boleh bagi malaysia free kick banyak-banyak malam nanti..sebab syafiq kan terer free kick..hehe..tunggu je la malam ni..kalau astro tak da siaran langsung,tengok kat sini je la kan..

Beruang vs Harimau

Masa kecik-kecik dulu kalau baca buku tentang rimba-rimba ni,mesti harimau je yang jadi raja..ha...sekarang,tengok kuat tak kuat raja rimba ni..haha...

Ladang ganja terbesar ditemui (300 ekar)

Ladang ganja berkeluasan 300 ekar ditemui di selatan tijuana mexico sekaligus menjadi ladang ganja terbesar yang pernah ditemui di negara itu..ladang ni adalah empat kali lebih besar dari ladang ganja yang ditemui sebelumnya juga di mexico..pihak berkuasa mexico mengambil keputusan untuk membakar kesemua ganja ni..hehe...stim la kepala penduduk tempatan sekitar ladang tu kalau angin bawak asap lalu kat tempat mereka kan..haha !!

Video drama juvana tv3 episod 13 akhir

Tak puas-tak puas....!! dahla main seminggu sekali..13 episod pulak tu..kasi  banyak episod lagi la..kan..cerita ni best apa...haiz..
Berbalik kepada drama juvana episod 13 ni iaitu episod terakhir,bos tak sangka yang cikgu skema tu rupa-rupanya sama kepala je dengan ketua cikgu sekolah juvana tu..haha..!! songlap duit dato..pa pun,sama-sama kita tunggu malam esok k..


selamat menonton




Prank jamban yang jamban..hehehe..

Dalam video ni korang akan lihat mangsa prank mendapati diri mereka tak kelihatan dalam cermin..untuk menjayakan prank ni cuma perlu 2 bilik yang dihias serupa,cermin telus pandang dan sepasang kembar..kalau bos jadi mangsa prank tu,bos pun takut..hahaha..!!

Iklan ninja jepun lucu

Kalau nak pilih partner buat projek tu,kena hati-hati..jangan sampai dapat partner yang bangang macam dalam video ni..haha..!!

Download transformers 3 dark of the moon mediafire

Download transformers 3 dark of the moon | mediafire


1. How to Download?

Click on the download links (eg. Mediafire Part 1).
Wait for few seconds and then click on "SKIP AD"

Keistimewaan bulan syaaban


BULAN Syaaban mempunyai keistimewaan tersendiri dalam Islam sama seperti bulan lain yang turut mempunyai kelebihan sehingga menyebabkan kehadirannya sentiasa ditunggu mereka yang suka beribadat sebagai salah satu jalan untuk mencari dan mendapat keredaan Allah.

Syaaban adalah antara bulan paling dicintai Rasulullah SAW dan Baginda akan lebih banyak berpuasa pada bulan ini. Amalan Rasulullah SAW patut dicontohi kerana selain memperbanyakkan amal kebajikan ia juga latihan rohani ke arah mempersiapkan diri menyambut kedatangan Ramadan.

Keputusan penuh malaysia vs liverpool

Keputusan malaysia vs liverpool


MALAYSIA 3 - LIVERPOOL 6

Video gol-gol malaysia vs liverpool

Watch online malaysia vs liverpool

Malaysia vs liverpool siaran langsung di stadium negara bukit jalil petang ni.

Keputusan terkini:  Malaysia 3 - liverpool 6

Bangga weh !! malaysia dapat gol 3 ..hehe...walaupun kalah..

Indonesia pernah mewakili asia dalam piala dunia 1938

Indonesia pada saat itu dikenali sebagai “Hindia-Belanda” dan mewakili persatuan bola sepak Hindia-Belanda, melaksanakan debutnya di Piala Dunia pada edisi ini akibat pengunduran diri jepun dalam perlawanan kelayakan. Dengan itu, Indonesia menjadi negara Asia pertama yang menyertai Piala Dunia. Pada putaran final, Indonesia sudah menang pada babak pertama dari Hungary yang kemudian menjadi runner-up, dengan skor 6 – 0.[via:wikipedia]
Ini bermakna,kalau jepun tak mengundur diri,maka indonesia tak dapat masuk piala dunia..hehe..tapi kira bangga jugak la kan..harap-harap pasukan malaysia dapat masuk piala dunia 2014..amin...

video indonesia vs hungry piala dunia 1938 hit readmore.

Cara membuat luka tiruan

Teknik yang digunakan segelintir pengemis di negara china untuk meyakinkan orang ramai supaya bersimpati kepada mereka..memang nampak real sangat luka yang diaorang buat ni..

Siapa nak buat akaun google+ mari sini.

Semalam dapat jemputan buat akaun google+ dari wiwie sazali sapa-sapa yang belum tahu apa google+,sila lah google ek..hehe..
maka dengan ini,bos pun nak guna la kuasa menjemput yang diberikan google ni..tak tau pulak berapa limit dia..tapi yang penting,sapa letak dulu email dia dekat ruangan komen entri ni,dia la yang dapat..cepat-cepat..jadilah yang terawal memiliki akaun google+..


Beruk menggila dengan AK47

Askar kulit hitam ni ingat nak bodoh-bodoh kan beruk ni..sekali hambek korang..kena tembak dengan beruk..nasib baik tak kena..lari lintang pukang..padan muka..diaorang tak tengok cerita planet apes kot..haha...

Video gol kemenangan arsenal vs malaysia asia tour 2011


Semalam memang bos betul-betul tak ingat match ni..sekali sampai rumah,bukak pc tengok keputusan malaysia kecundang..ades...jadi,oleh kerana tak dapat tengok keseluruhan perlawanan ni,jom kita tengok gol-gol sahaja..tak best la pulak tengok malaysia tak da sumbat gol kan..hehehe...yang bos hairan dan pelik,bila arsenal jaringkan gol,riuh je bunyi dalam stadium tu..arsenal bawak penyokong sendiri ke?? haha...!!

Rekod komen paling panjang dalam blog azizbos.com

Nah... sekali dia bagi esei da dekat komen..haha..esok baru bos baca habis..malam ni nak tido awal..kalau korang nak baca,boleh klik sini.rekod komen paling panjang dalam blog azizbos.com ni..pergh...memang panjang berjela...hehehe......

Robot jual aiskrim di jepun

Asyik-asyik jepun..tentu korang hairan dalam blog ni bos banyak letak entri berkaitan dengan jepun..yang sebenarnya,datuk bos orang jepun..haha...banyak la jepun..bos memang suka buat entri yang bos rasa unik bagi bos..kalau korang rasa tak unik,cuba jadikan nya unik..hahahaha...
okok..jom layan kecanggihan teknologi jepun ni..jimat tenaga manusia..semua robot yang kerja..kalau bos ada sebijik robot ni,maju bisnes..letak depan sekolah..confirm ramai budak-budak singgah..hehe..siap ada muzik cute lagi..

Rumah anti zombi kampung pisang..hehe..

Rumah dalam gambar atas ni bos rasa memang layak menjadi rumah anti zombi..hehe..walaupun zombi takda kan..perompak-perompak tu boleh kira zombi jugak..bos confirm,perompak yang nak pecah masuk rumah ni kena fikir banyak kali sebelum merompak..haha..kalau nak tau kenapa,kena la tengok sampai habis gambar-gambar ni..

Robot untuk doktor gigi buat latihan

Macam-macam benda dah jepun ni cipta..robot ni untuk kegunaan doktor-doktor gigi training..robot ni siap boleh kelip-kelip mata lagi..dah la tu,pandai rasa sakit jugak...haha...nak tengok kepala robot ni geleng-geleng,hit readmore..hado vidio nyo..hehe...

Namawee versi melayu.hina negaraku.bebulu.huhu..

NATIONAL ANTHEM OF MALAYSIA.
LYRIC BY : MOHD FARIZALWEE


NOOB??
KUALA TERENGGANU – Universiti Malaysia Terengganu (UMT) telah membuat laporan polis berhubung dakwaan seorang pelajar UMT mengubah lirik lagu Negaraku, menghina Raja dan juga Perdana Menteri di dalam laman sosial Facebooknya.

Cool trick

Magic..confirm magic..hehe..dengan menggunakan ipad,omputih dalam gambar atas ni boleh buat macam-macam trick..canggih punya trick dia ni buat..

Video ping pong jepun

Orang jepun memang akan buat sesuatu yang pelik-pelik belaka..hehe...

Cincin rosmah mansur RM24.4 juta yaww !!

Screenshot sistem maklumat import export kastam diraja malaysia..RM24.4 juta tu..........yang .4 tu kasi bos.kasi rembat skyline gtr35..haha...

Reaksi orang asli ketika bertemu orang kulit putih pertama kali.

Reaksi puak toulambis,amazon ketika pertama kali bertemu orang kulit putih..takut pulak bila dia pegang tangan camera man tu..huhu..biasa la tu..dah biasa tengok hitam..sekali jumpa manusia kulit putih..mesti la jakun dan ada rasa terancam sikit..kalau tak caya,cuba kita jumpa alien buat pertama kali..bos yakin kita semua jadi jakun..hahaha...!! kalau alien wujud la.....

Muka cantik,ketawa tak berapa nak cantik.

Sayang seribu kali sayang..hahaha..apa punya ketawa da...sakit tekak bos dengar dia ni ketawa tau..buang masa 6 minit tengok dia ketawa..hehe..

Video drama juvana tv3 episod 12

Sayang nya drama ni tak banyak episod..rasa tak puas pulak tengok kan..yang episod 11 drama juvana ni hujung-hujung tu sedih..rasa nak nangis je..hehe..apa kata korang layan dulu juvana episod 11 ni..kalau dah ada video episod 12,dengan pantas bos letak kat sini..hehe..


Full update..selamat menonton...

Kesian.



MACHANG – Hati ibu bapa mana tidak luluh dan kecewa apabila jari tangan kiri anak kesayangan yang dilahirkan sempurna tiba-tiba mengalami kerosakan satu demi satu berpunca daripada kelalaian orang lain.
Bagi Ismail Lee Abdullah dan isterinya, Zuhariana Baharum, kedua-duanya, 30, masalah tersebut sangat merisaukan apatah lagi apabila memikirkan bahawa anak mereka akan membesar tidak seperti kanak-kanak lain.
Dakwa mereka, jari dan tangan kiri Nur Ayreen Imanie, 6 bulan, tiba-tiba menjadi hitam dan mengecut selepas tiga minggu anaknya itu menerima rawatan di Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II), Kota Bharu kerana mengalami masalah pernafasan pada Mac lalu.
Ismail berkata, pada mulanya tangan kiri anaknya berubah menjadi hitam dan kebiru-biruan dari paras siku hingga ke jari.
Beliau kemudian terus merujuk anaknya itu ke HRPZ II sekali lagi sebelum dibawa ke Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian untuk rawatan selanjutnya.
Menurutnya, ketika di HRPZ II, doktor menjalankan ujian imbasan dan mengesahkan terdapat saluran darah tersumbat pada bahagian bekas suntikan.
Bayi itu kemudian diberikan ubat pencair darah bagi mengatasi masalah tersebut namun tidak berkesan.
Menurutnya, setakat ini tiga batang jari tangan kiri sudah tanggal dan hilang akibat masalah tersebut manakala dua lagi batang jari sedang menghadapi masalah yang sama.

kosmo


p/s : Benda yang bos paling tak suka tengok dekat hospital ialah bila tengok kat tangan baby atau budak kecil yang tercocok jarum besar..sakit tu weh..silap haribulan nurse yang cocok tu hangin satu badan..naya je..huhu..

Polis trafik filipina yang sempoi..hehe...

Tak pernah lagi bos jumpa polis trafik kat malaysia macam ni..kalau jumpa,confirm bos ambik gambar dengan polis tu sekali..haha..!! lawak la pak cik ni..nak tengok video pak cik ni buang tebiat,hit readmore.

Ikan dajjal

Ikan ni ditangkap oleh nelayan tempatan mexico..sebenarnya ikan dalam gambar atas ni ialah janin ikan yu.semasa di tangkap,ikan ni dalam perut mak dia..boleh panggil mak kan..haha..yang peliknya,matanya cuma satu seperti dajjal.buat masa ni,nelayan tempatan tersebut tidak mahu menyerahkan ikan tersebut kepada saintis untuk dibuat kajian..mungkin dia nak simpan buat tangkal kot..hehehe....

Kurang ajar !!

Muka baby tu menunjukkan yang dia nak lempang je muka si penyuap tu..haha..!!

Download nur kasih the movie


Selamat menyedut siput...hehe...

14 Tuntutan ambiga melalui ifc.


TUNTUTAN AMBIGA MELALUI IFC

1. Seseorang anak yang dilahirkan oleh ibu bapa Islam tidak seharusnya secara terus menjadi orang Islam.

2. Orang bukan Islam yang telah memeluk Islam hendaklah diberikan kebebasan untuk kembali ke agama asal mereka (murtad) dan tidak boleh... dikenakan tindakan undang-undang.

Perhimpunan bersih 2.0 | seorang peserta meninggal dunia

KUALA LUMPUR, 9 Julai: Seorang peserta perhimpunan Bersih 2.0 yang terkena semburan water canon dan gas pemedih mata di KLCC meninggal dunia sekejap tadi.

Baharudin Ahmad, 58 tahun, bersama rakan dan keluarganya berkumpul di KLCC terjatuh dan pengsan apabila disembur gas pemedih mata oleh pasukan keselamatan.

Beliau yang dibawa ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) disahkan meninggal dunia kemudiannya.

Jenazah beliau kini masih berada di HKL.

Menurut rakan beliau, Suhaimi Long, Baharudin pengsan selepas terkena gas pemedih mata di di bawa ke HKL di mana anak perempuan mangsa bertugas di situ sebagai seorang doktor.
 sumber : harakah

Oh skyline gtr35 ku..

thats_what_happens_when_moron_drives_a_fast_car_640_05

Baru lepas pergi mandi-manda ngan family..terus ngadap blog..hehe..hari ni bos nak tayang gambar kereta skyline gtr35 bos yang remuk bersepai baru-baru ni..jom-jom tengok..

Entri sebelum pergi me-micnic-kan diri..haha..!!

Selamat pagi dah salam satu malaysia..sebelum turun memicnic kan(picnic ngan family yaw..hehe) diri lepas ni,bos buat satu entri untuk korang berfikir sekejap..apa yang bakal terjadi pada kontena-kontena dalam gambar di atas ni..hehe..kalau taknak penat-penat fikir,klik readmore je la..ok..bos nak gerak dulu..assalamualaikum....

Kebetulan yang tak disangka-sangka..hehe..




Hehe...kebetulan oh kebetulan..bila la nak jumpa bumper kereta macam muka ajib kl gangster(sofi jikan) hihi...

20 blogger diperlukan segera

Hehe..segmen yang dianjurkan oleh chegu zubir.."saya salah satu daripada 20 blogger itu"..sapa-sapa nak join,klik je gambar atas ni..ada ganjaran misteri tau..join jangan tak join oi..

Lelaki suka kasut wanita

Salah satu hobi yang pelik..lelaki yang gemar memakai kasut wanita..stylo bagi dia kot..hehe...ni sorang lagi sama macam dia jugak..suka sangat dengan kasut wanita ni.. link

Kasi inject nugget mcdonald

Yummy...terliur pulak bos tengok nugget dalam gambar ni..siap boleh inject macam perisa sos..kat malaysia ada macam ni tak?? rasa nak pergi mcd la lepas ni.malam tadi dah bedal double cheese burger dengan big mac..hari ni nak bedal apa lagi ek? haha...!!

Track roller coaster yang mampu membuat orang terkencing

Bos belum pernah naik roller coaster dan tak kan naik roller coaster..haha..sebab bos takut tinggi.
tanpa melengahkan masa lagi,jom kita tengok gambar orang yang baru lepas naik roller coaster ni..ni bukan calang-calang track roller coaster ni.."ini tak boleh jual..ini champion punya" ( iklan apek skuter champion) hehe..

Berhati-hati bila letak kereta tepi jalan

jku

Akibat meletak kereta di tepi jalan atau dengan kata lain tempat yang tidak sepatutnya diletak kenderaan..berbelit ayat yaw !! haha..nasib owner kereta ni tak berapa baik sebab dia letak kereta dia time orang naik taraf jalan tu..nak salahkan orang buat jalan tu pun tak boleh,sebab diaorang pun ada deadline nak siapkan projek ni..haha..sekali dengan tayar-tayar diaorang turap da…kejam !! haha…

Kl gangster lawak wooh !!

Fullscreen capture 07-Jul-11 23501 PM

Dalam tengah syok-syok tengok cerita ni tadi,bos pun ter-detect la sesuatu yang join syok sekali dalam adegan pergaduhan di pasar ikan filem kl gangster ni..haha..seperti yang korang tengok dalam gambar di atas,pak cik tu taksub sangat tengok orang gaduh depan dia..sampai terlupa watak dia dalam tu,tengah ketakutan kan..kah kah kah..dan ayat paling lawak dalam filem kl gangster ni masa si ajib tu cakap kat geng shark tu.

“ kau kalau aku sembelih 16 baru kau tahu erti penyesalan tau !! " 

memang lawak ayat dia ni..huahuahua..nak tengok lagi gambar pak cik syok ni,hit readmore.

Magnum 4d result [ sedap wooh !! haha !! ]

Kuchen_Bett_01

Maaf sebab letak tajuk berbau-bau haram..haha..yang sedap wooh,tu ada kena mengena dengan entri ni..nak tahu apa yang sedap wooh tu,hit readmore..huahuahua!! (gelak sejahat-jahat mungkin)

Teknik untuk mengurangkan kes kecurian kereta

Auto_AntiDiebstahlsystem_01

Masa mula-mula bos tengok gambar ni,bos ingatkan owner dia sidai tilam yang baru lepas anak dia kencing..rupa-rupanya ni adalah satu teknik bagi mengelakkan kereta dia kena curi..haha..!! nak bagi nampak macam buruk sikit supaya pencuri tak ada selera nak tapau kereta dia..rajin pulak owner kereta ni buat kerja bungkus-membungkus ni ek..hehe..benda kalau dah nak hilang,hilang jugak..betul tak?? : )

Hacked facebook anwar ibrahim by @LuvSec

Fullscreen capture 07-Jul-11 71655 AM
hack3d by @LuvSec , Your Password IS Not Secure... FIRST TARGET COMPLETE 100% ; Anwar Ibrahim SECOND TARGET : Prime Minister ... :)WAIT NEXT TARGET FROM @LuvSec.
PAWNED !!
BERSIH 2.0 ??
Zzz ~ ~ ~
Sumber : ! SUFFER8ZINE TERRITORY !

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)