PC kayu...cool !!


Cantek..tak perlu kata apa-apa..hehe..PC yang kat dalam gambar atas ni keseluruhannya kayu..monitor kayu,,,,keyboard kayu,,,,,mouse kayu,,,, wayar dan barang dalaman je tak kayu...haha.. kalau semua kayu kang PC ni macam kayu pulak..nak blogwalking pun nanti semua macam kayu..tak gerak-gerak..tapi memang cool la PC ni..klasik je rupa dia..PC ni made in china k...














p/s : tenang je rasa bila tengok PC kayu ni..huhu..!!


6 comments:

  1. pc mersa alam.. rsenye lebih sejuk kalau pakai yg kayu ni..
    kite tgk pun rilex je.. hehe

    ReplyDelete
  2. haha..i like..klu ada lptop kayu kompom aku bli

    ReplyDelete
  3. agk2 mahal x?yelah...kayu skang kan da mahal...

    ReplyDelete
  4. Bentuk komputernya memang unik dan menarik.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)