Ujibakat online akademi fantasia 9

Haha..best jugak ni..tak payah nak beratur panjang-panjang kan..senang lah nanti bakal peserta nak buat persiapan secukupnya sebelum mengupload video ke youtube..kalau macam ni,bos pun nak buat jugak video untuk ujibakat akademi fantasia 9 ni..!! haha..dengan sukacita di maklumkan bahawa,bos mengeluarkan diri sendiri di minggu yang pertama,tak pun sebelum nyanyi lagi dah keluar..huahuahua..!!

video promo akademi fantasia 9 :


kalau buat video peserta berkumpulan boleh tak?? haha..kalau boleh,,,bos dah siapkan satu video khas untuk ujibakat akademi fantasia 9 berkumpulan..best tak best,korang layan je video ni..hehehe..!!

video


Dapat ilham buat entri akademi fantasia 9 dari : cikgudahlia



2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)