Uji mata lagi..hehe !!


Cuba korang cari kelainan dalam gambar ni..hehe..memang lain dan istimewa sangat-sangat..mula-mula bos tengok gambar ni pun,bos tak perasan apa yang istimewa sangat tentang gambar ni..haha..!! mulakan pencarian anda sekarang..anda....ada...60 saat......@@

 

dah jumpa ke? kalau belum scroll lagi k...hihi...

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


oh **** !!!

hahaha !!

p/s : sori,sebab ada adegan tak berapa( tak berapa?? ) nak lucah kat dalam gambar ni..hehe...



12 comments:

  1. :) :) :)
    hehehe
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  2. adeh...suwey 3 hari 3 malam...!

    ReplyDelete
  3. ape la bos nie..kah3,teruk2..

    ReplyDelete
  4. err kecik sangat ke atau besar sangat :P

    ReplyDelete
  5. hehe apa daaa!
    jom baca blog saya lak
    gosip artis malaysia!

    ReplyDelete
  6. sy da dpt nmpk tnpa tgok jwpn!HAHAHAHAHA~bengong btul~

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)