Main piano guna alat sulit.


Dalam rancangan greece got talent,2 orang lelaki mempamerkan bakat diaorang dengan bermain piano dengan alat sulit mereka atau kemaluan lelaki atau penis atau korang tau la apa lagi gelaran-gelaran yang sewaktu dengannya..haha...!! terkejut besau juri tengok persembahan diaorang ni..macam tu pun ada jugak ke? haha..

Buffered earning ke-7 tahun ni | nuffnang

Alhamdulillah...walaupun jarang update blog disebabkan tugas yang banyak,blog azizbos.com ni nuffnang bagi jugak buffered earning..hehe...terima kasih nuffnang !! buffered earning ni adalah yang ke-7 pada tahun 2011..tapi bos jarang nampak Digi Menang & Terbang ni berlegar-legar kat blog bos..yang selalu nampak buffered earning yang satu tu..YTL YES..nak screenshot pun takleh sebab tak pernah nampak..ok..nak blah da ni..ada kerja sikit..hehe..


p/s : terima kasih kepada pengunjung yang sudi datang jenguk sini hari2..minta maaf banyak-banyak sebab takda benda baru dalam seminggu ni k..

uefa champions league fc barcelona vs manchester united 2011 final.


gol pertama messi di england!!
 keputusan separuh masa pertama barcelona 1 - manchester united 1..

keputusan penuh..barcelona 3-manchester united 1

hahahaha....!!!! barca champions!!!!!

p/s: lama tak update blog..huhu..kerja banyak...

Buffered earning ke-6 tahun ni | nuffnang

Entri melekat.scroll bawah untuk baca entri tak melekat !! hehe...

Bos tunggu punya tunggu punya tunggu,,,akhirnya datang jugak satu lagi BE ni..hehe..terima kasih NUFFNANG.baru je check pukul 10.50 pagi ni..dapat yang LR..kalau dapat yang LB lagi masyuk..hehe....buffered earning kali ni seperti gambar di bawah..

macam perkhidmatan digi,celcom,hotlink kot..kalau nak tahu lebih lanjut,klik je kalau jumpa macam gambar atas ni..bawah entri ni ada kot.. : )

Kalau ada orang tanya kenapa orang islam sembah kaabah.

Artikel yang bos baru jumpa semasa berblogwalking tadi..jawapan kepada soalan seperti tajuk entri ni.memang logik dan akan mendiamkan sesiapa yang suka mempertikaikan agama kita..hehe..jangan korang bertumbuk sudah..berdialog boleh..

Ayam jantan berkaca mata..cool !!

Seperti yang korang lihat dalam gambar,kaca mata ayam jantan ni cuma ada satu lubang je..sebenarnya.yang tu bukan kaca mata..rupa je macam kaca mata..hehe..alat ni dipasang pada ayam jantan untuk mengelakkan idaorang bergaduh sesama sendiri..korang kan tahu,si ayam ni takleh jumpa jantan sama jantan..asyik nak bertarung je..haha..jadi,untuk memanjangkan hayat si ayam-ayam jantan ni,pemilik ayam ni guna cara ni la..ntah dari mana dia dapat idea ni pun bos tak tau..nak tengok alat ni berkesan atau tak,tengok lagi gambar-gambar di bawah..
p/s : hilang top referral blog bos..

Al-fatihah buat abdul hakim (telordibasuh.blogspot.com)

..............................................................................................................................................................

pemergian seorang insan yang tak disangka-sangka.walaupun bos kenal arwah di dalam alam maya,terasa sedikit pilu di dada.terkejut mendengar berita ni.semoga roh nya dicucuri rahmat...

Lirik lagu nur kasih | yassin feat. tiz zaqyah



Lirik lagu Nur Kasih (Yassin feat. Tiz Zaqyah)

[Tizz]Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih
[Tiz&Yasin] Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Melayarkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih




Bersama-sama kita mendoakan agar owner telordibasuh cepat sembuh.

Bos rasa korang semua tentu kenal dengan blog telordibasuh ni kan..sekarang ni,owner blog ni,sedang terlantar di wad icu di hospital putrajaya.bos dapat tau berita ni dari facebook.dia masuk wad sebab sakit asma dan dilaporkan dalam keadaan kritikal..kepada blogger-blogger,doakan agar owner telordibasuh ni cepat-cepat sembuh..dah lama tak tengok entri dia..

sekian,terima kasih.

Kalau berani,cuba la curi..haha..!!

Haha...inilah lock basikal yang paling digeruni oleh sekalian pencuri..sekali kena boleh demam berminggu-minggu ni..bos memang respect kat owner basikal ni..daya pemikiran yang kreatif..kepada sesiapa yang nak ikut cara owner basikal dalam gambar ni,dipersilakan..hehe..masalahnya,korang berani tak letak lebah kat basikal korang..silap haribulan,korang yang merasmikan dulu sengatan lebah-lebah ni..haha...!!

Lirik & lagu guru malaysia.

16 mei ni adalah hari guru malaysia..dikesempatan ini,bos nak ucapkan selamat hari guru kepada semua guru di malaysia,bekas-bekas guru bos dan yang paling utama kepada bapa bos sendiri..hehe..selamat hari guru bapak..!! model dalam gambar atas tu la bapak bos..kalau nak bandingkan dengan bos,,mesti la bos lagi hensem..haha.....!!
kepada sesiapa yang bersemangat nak sambut hari guru ni,elok benar korang nyanyi lagu guru malaysia ni haa..bawah ni ada lirik dengan link lagunya sekali..selamat menyanyi dan selamat hari guru sekali lagi.......


Lagu guru malaysia.
Kami guru Malaysia
Berikrar dan berjanji
Mendidik dan memimpin
Putra putri negara kita

Pada Seri Paduka
Kami tumpahkan setia
Rukun Negara kita
Panduan hidup kami semua

Di bidang pembangunan
Kami tetap bersama
Membantu, membina
Negara yang tercinta

Amanah yang diberi
Kami tak persiakan
Apa yang kami janji
Tunai tetap kami tunaikan

Lagu & Lirik : Hashim Ahmad


Maharaja lawak minggu 7 | jambu,jozan,nabil,sepah,balas.

AMIR terkeluar.@@


Fc barcelona juara liga sepanyol 2010-2011 !!

Yeah !!! kejuaraan liga yang ketiga berturut-turut buat fc barcelona..haha...harap-harap dapat juara uefa champion league pulak lepas ni..walaupun sekadar seri 1-1 menentang levante,fc barcelona tetap menjadi juara liga sepanyol yang berkelebihan 6 mata ke atas real madrid yang menduduki tempat kedua dengan baki 2 perlawanan..ini bermakna fc barcelona telah menjuarai liga sepanyol sebanyak 21 kali..tak menyesal bos sokong kelab barcelona..hehe..


Tips tegangkan payudara.

 gambar dari sang google
Kali ni nak kongsi petua untuk tegangkan payudara bagi wanita-wanita yang payudaranya dah tak tegang atau memang semulajadi tak tegang..haha..caranya ialah,bakar halia di dalam ketuhar dan titikkan halia tersebut.kemudian,masukkan halia yang telah dititik sehingga leper ke dalam segelas susu segar.lepas tu bolehlah diminum..amalkan minum susu segar yang bercampur halia tersebut sekali sehari,setiap pagi atau petang.insyaallah,hasilnya pasti memuaskan..selamat mencuba kawan-kawan.....hehe..

Race yourself to an iPad 2 or a BlackBerry Bold 3 or even an iPod Touch!

p/s: bos pun belum suruh orang rumah cuba ni..lepas ni kot...hahaha...!!


Kanada berjaya mencipta rekod baru kek aiskrim terbesar di dunia.

Sebuah syarikat kek aiskrim di kanada (dairy queen) telah memecah rekod yang sebelum ini dipegang oleh china dengan membuat kek aiskrim terbesar di dunia.rancangan untuk membuat rekod tersebut telah dirancang setahun sebelumnya dan memerlukan seramai 100 orang untuk menjayakannya..rekod ini dibuat adalah untuk merayakan kejayaan syarikat tersebut yang telah berjaya menjual 52 juta kek aiskrim selepas 30 tahun..
Kek aiskrim terbesar ini dibuat menggunakan lebih daripada 9000 kg aiskrim,91 kg kek,136 kg icing dan biskut oreo.selepas diakui oleh guinnes book of records,kek tersebut dihidangkan kepada orang ramai..

Nak sangat main jolok-jolok..haha..!!

Ni la akibatnya kalau jolok sembarangan..haa...kan dah lekat kepala tu..haha....dalam video kat bawah ni korang akan lihat betapa susahnya bila nak mengeluarkan kepala yang dah terlekat..lepas pakai pelincir baru boleh lepas..hehe..

Nampak sangat menipu..!!

ABBOTTABAD, Pakistan - Pendedahan bahawa pengganas paling dikehendaki dunia, Osama bin Laden dibunuh dalam satu operasi komando Amerika Syarikat (AS) kelmarin menimbulkan pelbagai teori konspirasi terutamanya dalam kalangan profesional di bandar ini.

Malah mereka menyifatkan pembunuhan Osama itu yang disaksikan sendiri oleh Presiden AS, Barack Obama secara langsung menerusi kaca televisyen dari White House di Washington sebagai pembohongan semata-mata.

Tiada kematian dilaporkan dalam insiden helikopter tentera AS yang terhempas dalam operasi tersebut turut menimbulkan persoalan sama ada Osama berada dalam helikopter itu atau tidak.

Teori konspirasi menjadi semakin berleluasa di Pakistan dan di seluruh dunia berikutan kegagalan AS menunjukkan bukti mayat Osama yang didakwa mereka telah dibuang ke laut.

Rakyat Pakistan memang gemar dengan pelbagai teori konspirasi, ditambah rasa tidak percaya terhadap hubungan kerajaan dengan sekutunya dalam perang menentang keganasan.

Operasi tentera AS di bumi Pakistan yang berdaulat dan jaraknya hanya dua jam memandu dari ibu pejabat kerajaan serta tentera di Islamabad juga menjadi satu perkara yang memalukan.

Penduduk tempatan pula memberitahu wartawan bahawa mereka tidak pernah berjumpa dengan orang Arab apatah lagi pemimpin tertinggi Al-Qaeda itu yang berasal dari Arab Saudi.



Keputusan perlawanan uefa champions league fc barcelona vs real madrid 2011

Barcelona 1 - Real madrid 1

Maaf entri ni pendek..mata dah ngatuk sangat dah ni..hehe..dengan ini barcelona telah layak masuk final uefa champions league dengan agregat 3-1..jumpa di final...

Lupo letak tajuk pulok doh...hahaha...!!

Pemandu dalam gambar di atas memang sangat-sangat bernasib baik..nak tau kenapa? korang akan tau kenapa lepas tengok gambar kedua ni.. 

Video sedih dan serius tapi korang akan tergelak bila melihatnya.

Video ni adalah video sedih dan serius..tapi bos yakin dan pasti,korang akan tergelak terbahak-bahak bila melihatnya,sebab bos pun tergelak terbahak-bahak lepas tengok video ni...pengajaran dari cerita ni ialah,jangan gelak sembarangan..hahaha....!!

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)