Rahsia disebalik buah pir ( pear ) didalam botol kaca


Tentu korang hairan dan pelik bila tengok gambar buah pir kat atas tu kan...macam mana buah pir tu boleh dimasukkan dalam botol kaca tu sedangkan ruang atas botol kaca tu sempit..haa...sebenarnya tak susah mana pun..takda guna magic-magic ni....kalau nak tau macam mana diaorang buat buah pir dalam botol kaca ni,tengok gambar bawah-bawaaaaah...lagi..hehe..










Haha..macam tu je......ala,,,,senang rupanya...


p/s : baru je join 1malaysia.com .....best jugak laman sosial tu.macam facebook sikit-sikit la..cuma load lambat sikit..kena perbaiki lagi. jom kita join ramai-ramai..support produk malaysia !!!


5 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)