Boikot nasi lemak !!


GEORGE TOWN - Orang ramai khususnya yang beragama Islam digesa memboikot produk yang menggunakan logo halal asing termasuk kes membabitkan nasi lemak keluaran sebuah syarikat di Bukit Mertajam dekat sini kerana ia dikhuatiri menggunakan bahan yang mengandungi unsur haram.

Pengarah Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Pulau Pinang (JHEAIPP), Sazali Hussien berkata, pihaknya turut mengesyaki pengusaha makanan itu cuba menyembunyikan sesuatu memandangkan mereka tidak membenarkan kakitangan jabatan itu menjalankan siasatan di premis tersebut baru-baru ini.

Beliau menambah, siasatan itu dibuat selepas pihaknya menerima aduan daripada orang ramai mengenai bungkusan nasi lemak itu beberapa hari lalu.


kosmo

OO...ingatkan nak boikot nasi lemak terus..haha..



7 comments:

  1. owh ingatkan bOIkot terus
    kalO tak nnt terus kepingin
    nak makan NL hehe ;)

    ReplyDelete
  2. Sumpah... saya takkan boikot ape2 yg berkaitan dgn nasi jenis itu.... oh irresistable...

    ReplyDelete
  3. kalau betul2 boikot matilah aku... huhuhu....

    ReplyDelete
  4. ramai peniaga kira nak ambil untung saja, sedangkan menjual makanan atau membuat makanan utk sesama manusia tu besar pahalanya

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)