Kejap berisi , kejap kurus


Pelakon dalam gambar di atas ialah Christian Bale.sebagai seorang pelakon yang mantap,dia terpaksa menyesuaikan berat atau bentuk badannya mengikut karektor yang bakal dia lakonkan..contohnya,korang boleh lihat dalam gambar-gambar yang ada di bawah..







p/s : macam mana dia buat hah????



6 comments:

  1. confuse btol..sng2 je dia naik n turunkan berat bdn..huhu..

    Jom Lawat Blog Bardboo

    ReplyDelete
  2. perrgghhh gle arr..
    terbaek .. sng2 je
    die nek sng2 je die
    kurus ekh huhu ;)

    ReplyDelete
  3. Aku ingat bos mengata aku tadi. Hmmm...

    ReplyDelete
  4. ni baru di kata plakon versatile

    entry baru:

    http://tigasukumaut.blogspot.com/2011/01/tips-3sukumaut-cara-atasi-orang-potong.html

    ReplyDelete
  5. dia kan kaya. upah je trainer peribadi. Beres!

    ReplyDelete
  6. gile ah control sampai mcm tu skali hanya utk lakonan..huhu

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)