Air kotor pun ada orang beli ke?


Sebuah vending machine yang diletakkan di kawasan lalu lalang di deutschland,german untuk menjual air kotor berjaya menarik perhatian orang ramai..tidak kurang pula yang entah bongok entah tidak yang membeli air tersebut..haha..apa kejadahnya beli air kotor !!

dah takda air lain lagi ke nak jual...haiyaaa...dan dalam machine tu jugak ada bermacam-macam jenis air kotor,antaranya malaria dirty water,dengue(denggi) dirty water dan korang boleh tengok sendiri dalam gambar seterusnya...pelik tapi benar...jangan biarkan hidup anda diselubungi air kotor............










p/s : orang yang jual air kotor ni mungkin melancarkan satu kempen kesedaran kot...kan kan kan....


13 comments:

  1. salah satu cara berkempen zaman sekarang.derma untuk memastikan air sentiasa bersih dan sihat untuk sedunia :)

    ReplyDelete
  2. rasa2 utk student buat ujikaji kottt....

    ReplyDelete
  3. macam2 hal dorg ni..jual la toilet dirty water..kihkih

    ReplyDelete
  4. nasib baik takde jual air kencing... adeehhh...

    ReplyDelete
  5. wah~bisnes baru..mau buat la sni~hihihihi..

    ReplyDelete
  6. macam-macam zaman sekarang ni, kalau dah terdesak, ada juga yang membelinya.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)