Unta padang pasir pun takda malas macam tuan punya PC ni da..!!


Tengok PC dia...berhabuk..macam mana la perasaa dia tatkala melayari internet dalam keadaan macam tu..haha..memang kepala hotak tuan punya PC ni pun berhabuk barangkali..tapi dalam pada berhabuk kepala hotak dia ni,terdapat ciri-ciri kreatif tau..haha..nak tau apa yang kreatif,hit readmore.


 haaa....pa macam..kreatif kan kan kan...hahaha..!





ish ish ish..sampai tak berlap keyboard tu..macam mana la rupa tuan punya PC ni ek..agak-agak berhabuk jugak tak....hehe..!!


6 comments:

  1. tak sesuai sungguh.. ada juga orang macam nie.. komputer bos kahh??? hehe.. jangan marah aaaa..

    ReplyDelete
  2. @...mommy jue...

    eheh..tak lah..komputer bos kurang sikit habuk dari yang ni..hahaha..

    ReplyDelete
  3. @Yann Mazian

    x tauk juak kamek..orang cina sesat kali...hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha..tapi jgn main2 bro..internet ni berdesup kalah unifi..hehehhe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)