Salah sebuah cyber cafe di china.

Gambar keadaan cyber cafe di sebuah perkampungan di negara china..hehe..mak cik pun pegi tenet tau..






 p/s : macam mana la rasanya duduk dalam tu sambil berblog ek?? haha..mesti lari terus idea dalam kepala hotak ni..haha !!

7 comments:

  1. semak giler cc dy..x sngop nk masuk klu kt mlysia cm2..

    ehh..rjen2 la dtg
    http://gincomerahjambu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. huhuhu..gile sempoi..klu den mcm nih la,mg xdo idea pown..




    jom singgah n follow belog saya..
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bukn idea 2 terus lari,..
    tp mkin byk yg nk d curah kn,..hahahahhaha,..

    ReplyDelete
  4. semak menyemak..hahah..mesti panas dalam blik tu.

    ReplyDelete
  5. hehe...
    kat ctu je kot ada perkhidmatan tenet tu pasal penuh

    ReplyDelete
  6. mak cik tu nak harvest tanaman dia kat Farmville...hahaha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)