Pengemis oh pengemis

Dalam gambar yang bos paparkan kali ni menunjukkan situasi dua orang pengemis part time..hehe..sebab apa part time? sebab diaorang tak kurang upaya seperti yang kita lihat kat atas ni..kang tuhan kasi kurang upaya betul-betul baru diaorang tau kan...jadi,lepas ni,kalau korang nak bagi duit kat peminta sedekah yang kurang upaya,kena hati-hati la..kalau boleh suruh dia berdiri..hahaha..kalau dah sah-sah tak boleh nak berdiri,baru beri dia duit..tak kejam sangat ke cara ni..?? nampak macam kejam je....hahahaha !!













Pengemis nombor 2 ni best,siap ada kereta lagi..cinabeng punya pengemis..!!

8 comments:

  1. uishhhhh mmg dahsyat tol ah dorg nyer penipuan ni
    tp ni gmbr kat oversea kan

    ReplyDelete
  2. sebab tu ramai dah rasa malas nak bagi sedekah kat mereka ni coz ramai menipu...

    ReplyDelete
  3. @IEKAH MOKRI

    ya..kat negara kita bos tak jumpa lagi gambar kantoi diaorang..hehe

    ReplyDelete
  4. @ardinihumaira

    betul..bos kalau bagi pun,bos bagi dekat yang kurang daya penglihatan je..sebab diaorang susah nak buat kerja..

    ReplyDelete
  5. siot je, ingt ape, pendapatan pengemis boleh 10k sebulan tau

    Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

    ReplyDelete
  6. Huhu memang pun ade yang begitu;

    Malaysia pun adeeeee

    ReplyDelete
  7. hahahahaha teruk tol diaorg nie..tp deela g bandung ari tu bdk2 jd pengemis! cian tp kalo bg sorg ambikk ko smua serbu..takuttt jer :p

    Meh singgah: Perkhawinan Ayu Raudha & Zaquan Adha!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)