Aksi ganas peroboh bangunan di china


Haaa..seperti yang korang lihat di atas,ni lah kali pertama bos tengok orang yang paling bangang bekerja..haha..macam mana lah diaorang boleh dapat idea macam ni..ni bukan 18SG lagi ni..ni dah tahap 50SG !! persoalannya,,,,camner diaorang letak jentolak kat atas tu ?? adakah ini photoshop semata-mata...








p/s : bos rasa ni real ni...bukan photoshop..negara china kan semua boleh....hahaha..!!


5 comments:

  1. mena kah ya? cne ktk oleh gmbar ya bos?? :D

    ReplyDelete
  2. mungkin jentolak tu boleh terbang.
    time keje dia simpan jap sayap dia tu :P

    ReplyDelete
  3. Tapi???? cmner leh naik kat atas tu?? transformers kew??? ngeeee ngeeee ngeeee

    Wonderpetz dalam kesusahan

    ReplyDelete
  4. @Yann Mazian

    mena kali..gambar tok kmk google jak..hehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)