Selamat hari raya !!

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR...



Ratu cantik pada tahun 1902

picture_of_the_day_640_01

Hehe…cantik tak? berbeza dengan ratu cantik zaman ni kan..ni kira ok jugak la kan..moyang sapa la ni..bangga wo,ada moyang yang dapat status ratu cantik..hehehe…

Mr bean kemalangan

gambar kosmo

CAMBRIDGE, Britain - Pelakon komedi terkenal, Rowan Atkinson hampir maut apabila kereta mewah yang bernilai £650,000 (RM3.19 juta) yang dipandunya terbabas, lapor sebuah akhbar semalam.

Pemegang watak Mr. Bean yang memandu kereta McLaren F1, 56, itu berpusing sebanyak tiga kali dan melanggar pokok dan papan tanda kelmarin dekat kampung Haddon, barat England.

Dia keluar dari kereta itu dengan mengalami kecederaan kecil. Keretanya turut terbakar dalam kejadian itu.

Atkinson dibawa ke sebuah hospital untuk menjalani pemeriksaan rutin.

Dia sebelum ini pernah terlibat dalam kemalangan pada tahun 1999 di Lancashire.


Lagenda bola sepak dunia ronaldo sekarang

how_legendary_ronaldo_looks_now_640_02

Entah apa yang ronaldo ni makan sampai jadi macam ni..haha..bos suka tengok zidane.walaupun dah lama bersara.badan maintain kurus..hoho…jom tengok gambar terkini ronaldo brazil ni..buncit…

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)