David blaine street magic [ parody ]

 

Assalamualaikum semua.....hari ni kita layan video david blaine tiruan buat magic..haha....dalam video ni diaorang mengajuk-ngajuk aksi david blaine dan mangsa magic david blaine...tapi magic yang diaorang buat dalam ni memang melampau-lampau bohong nya...tak pernah bos tengok pembohongan yang amat sangat macam dalam video ni..hahaha.....!!

Kolam renang paling dalam di dunia fana ini..haha..!!

Asslamualikum....1 hari tak buat entri sebab mood memancing udang makin menjadi-jadi selepas terlepas seekor udang galah yang super besar kelmarin..hehe...ok...malam ni nak kongsi gambar kolam renang paling dalam di dunia fana ini..haha...sedap lagi bunyi nya kan kalau ditambah fana kat hujung....dunia fana...berbalik kepada gambar kita ni,kolam ni memang dalam...kedalamannya mungkin macam bangunan 2 tingkat kot..kalau nak menyelam pun boleh jugak kat dalam kolam ni..ermm...bos nak makan udang galah yang bos kail hari ni,korang menyelam la dulu dalam kolam ni ek..hahaha...!!

Oit..!! buat apa tu...???

video

Haha...jangan buat hal bro....kahkahkah...

Melatih kemaluan supaya kuat [ khas untuk lelaki ]

Selamat petang semua...hehehe...nak tanya satu soalan yang gila-gila sikit...dapat tak korang angkat beban seberat 150 kilogram dengan menggunakan burung korang(lelaki) ?? burung = kemaluan lelaki = pelir = anu = penis..!! hahaha..boleh tak?? kalau guna tangan pun belum tentu boleh angkat kan...tapi lelaki yang kat dalam video yang bakal korang tengok ni,mampu mengangkat beban seberat 150 kilogram dengan menggunakan burung dia..hehehe...tak caya???? tak caya tengok la sendiri...readmore kalau berani tengok..

Cara membesarkan payudara [ 18sx ]

Hehe...dalam video ni dapat korang lihat satu pakaian dalam wanita yang boleh membantu membesarkan payudara..sebenarnya,bukannya membesarkan payudara secara kekal k..ianya cuma membantu menampakkan payudara yang kecil supaya nampak besar..teknik yang digunakan ialah dengan mengetatkan bahagian tengah pakaian dalam tersebut...erm...korang tengok la sendiri video ni..bos pun bukan nya pakar sangat dalam bidang payu-pemayu ni..kah kah kah....!!!!

p/s : takda niat nak buat entri lucah-lucah..sekadar melawak..bagi bos lawak,bagi korang tak tau la kan..maaf k..

Cara membuat telur berbentuk hati (heart shape) auww...haha..!!

Assallamualaikum.......hari ni kita cuba buat telur rebus berbentuk hati (heart shape) antara bahan-bahan yang diperlukan ialah,sudah semestinya telur kan...haha..berapa biji yang korang nak buat,terpulang...2 gelung getah..sebatang copstik dan  kotak yang dikerat dan dilipat..guna kotak susu ke kotak apa ke,asalkan kotak k..

39 isteri + 94 anak + 33 cucu = ziona chan

Wow.....!! banyak giler isteri dia ni..haha...nak jaga sorang pun payah , inikan 39 orang...inilah yang terjadi kepada seorang pakcik dari china yang bernama ziona chan...seorang ayah kepada 94 anak dan 33 cucu...gagah perkasa pakcik ni...hahaha......

keluarga ziona chan ni kesemuanya berjumlah 181 orang dan tinggal bersama di sebuah rumah 4 tingkat dekat bukit di kampung baktwang,china..bilik dalam rumah tersebut ada 100 buah...dan yang paling best,kesemua isteri ziona chan ni tidur di satu bilik khas yang besar..hehehe...

senang la ziona chan ni nak pilih kan...kalau banyak bilik nanti,takut sesat pulak...tak pun menimbulkan ketidakpuashatian (ketidakpuashatian?ada dalam kamus melayu tak ni?haha...!!) isteri-isterinya..apa-apa pun,,ziona chan memang cool...!!! hihi......

Jom berekspirimen..hehe..!! part 2

 
Kali ni bukan kita yang nak buat ekspirimen ni tau..biar budak lelaki ni je yang buat...haha...kalau yang korang yang lelaki nak buat jugak,buat la..hehe...kali ni ekspirimen kita tentang kesan ubat yang boleh mengubah hormon badan lelaki menjadi perempuan...oleh itu,seorang lelaki yang berumur 25 tahun dari manchester united secara sukarela menjadi model untuk melakukan ekspirimen ni..diingatkan kat sini ye,,,lelaki ni bukan pondan...dia cuma nak buat kejian je...hehehe....jadi,,,sama-sama la kita saksikan perubahan lelaki ni..

kali ni gambar banyak...jadi,load tu lambat sikit..harap bersabar k..

Best nyer....!!! haha...

video

Saksikan keterujaan budak-budak jepun bila mendengar mainan sponge bob mengeluarkan bunyi...haha....best nyer tengok budak-budak ni dalam kegembiraan...best nyer....!!!

Forever alone

 klik untuk besar
Hehe...yang ni forever alone versi azizbos.com ek..kalau nak tengok forever alone versi telordibasuh,klik sini. dalam cerita ni menunjukkan seorang yang rasa dirinya famous kot..haha..semua orang ambil berat pasal dia..tapi dia berlagak plak..last-last,korang tengok la sendiri...hahaha..!!

Ted bear | man vs wild


Assalamualaikum..........korang mesti tahu rancangan tv man vs wild kan..kalau tak tahu maknanya rumah korang tak pasang astro lagi la tu..cepat pegi pasang..hehe..man vs wild ni ialah salah satu rancangan tv yang memaparkan cara-cara meneruskan hidup ketika sesat atau suka-suka nak main dalam hutan atau tempat yang tidak mempunyai kemudahan yang mencukupi..dalam rancangan ni juga , bear grylls ( hos ) akan mengajar cara bagaimana untuk memastikan kita masih hidup ketika berada dalam keadaan darurat..

tapi,video kali ni bukan bear grylls yang jadi cikgu kita k..tapi ted bear...haha....ted bear ni ialah satu watak kartun yang dicipta untuk mengejek bear grylls sebab bagi diaorang bear grylls ni banyak dibantu oleh krew-krew yang ikut sama ketika penggambaran man vs wild..hehe..kiranya diaorang nak yang betul-betul la...tak nak tipu-tipu...ok..korang tengok video ni...boleh la tahan lawak dia..hihi....

Kereta buruk boleh jadi kereta mewah

Kereta buruk boleh jadi kereta mewah
Assallamualaikum.....lama tak buat entri..hehe..(lama ke?) hari ni bos nak kongsi gambar-gambar pertukaran kereta yang dah buruk menjadi sebuah kereta mewah...kereta ni kalau kita tengok sekali,mesti otak kita akan buat andaian yang harganya mesti juta-juta...haha....tapi sebenarnya.kereta ini berasal dari sebuah kereta yang bos pun tak tau jenama apa sebab dah teruk sangat...

dah boleh jual kat kilang besi pun kereta ni sebenarnya..hehe...tapi berkat kesabaran dan kekreatifan (kekreatifan??ada ke perkataan macam ni? haha.) pencipta kereta ni,maka terhasillah sebuah kereta yang cantik dan mewah....ok...korang lihatlah sendiri gambar kereta ni semasa proses pembuatannya..

Mengapa hari hujan ?

Mengapa hari hujan ?
Assallamualaikum...................tajuk kita pada hari ni,mengapa hari hujan ? hahaaaaa......semua jawapan kepada soalan tu ada dalam gambar-gambar seterusnya....sila lah readmore k......hari ni badan letih lagi da..baru balik dari klinik bawak faiq ( anak bos ) beratur panjang...tunggu lama..masuk bilik tu,bilik ni,bilik tu,bilik ni....huh...pening......k..selamat petang semua...............nak rehat jap..malam nanti nak buat entri banyak-banyak...hehe.....

Arghhhh.......barcelona kalah..!!!

 arsenal 2 - barcelona 1

Nak nangis jap.....huhuhuhuuuuuu ~ ~ ~ entri kali ni sikit je ( macam la sebelum ni entri panjang berjela..huh! ) sebab nak pegi mancing udang lagi..haha.....malu la,kena ejek kengkawan pagi tadi pasal barcelona kalah.....yang messi ni pun satu,,,,dapat banyak peluang gol,takleh masuk plak.memang badi messi takleh sumbat gol kat england..

tapi kalu nak diikutkan,barcelona patut menang malam tadi..!! haha...takpe....tunggu arsenal datang camp nou (stadium barcelona) nanti...kali ni bos yakin dan pasti,barcelona berpesta gol..!!

visca el barca !!!

p/s : doakan bos dapat banyak udang hari ni ek...aminn.................................

Fc barcelona vs arsenal | uefa champion league live

VS
Assalamualaikum.........................siapa yang baca entri ni peminat kelab bola barcelona?? kalau ada,sudi-sudi lah tulis ramalan berapa gol barcelona akan sumbat pagi ni...hahaha.....!! yang penting pagi ni,barcelona akan belasah arsenal habis-habisan...........kepada peminat setia kelab arsenal,,,maaf banyak-banyak ek..hahahaha........!!

bos rasa pagi ni barcelona akan  menang besar...tengok la nanti....saksikan perlawanan barcelona menentang arsenal di tempat arsenal sendiri pada pagi ni jam 3.50 am kalau tak silap bos........ermmm.....badan dah letih sangat ni..baru balik dari mancing udang galah...sekor pun tak dapat..!! huhu......

sekian......terima kasih...............


Perempuan macam ni yang kita nak tengok..sopan je jalannya...haha....

Assalamualaikum....pertama sekali bos nak ucapkan selamat menyambut maulidur rasul walaupun agak terlambat sikit..sibuk sangat hari ni..hehe..okok..tanpa membuang masa lagi,mari kita sama-sama cari apa yang tak kena nya dengan perempuan kat dalam gambar di atas.. sopannya cara dia berjalan...haha.....

Cara membuat hantu di siang hari..!!

Jeng jeng jeng....kali ni kita try buat hantu pulak..haha....barang yang kita perlukan hanya segulung pagar yang biasa orang guna buat reban ayam,itik,burung,dan macam kandang lagi la...pastikan pagar tu tak terlalu besar dan tebal....memang nampak macam hantu sangat benda ni bila dah siap nanti..hehehe....lepas korang buat satu,bolehla buat video kenakan kawan-kawan korang kan......mesti baik punya prank...hahaha....!! klik readmore kalau berani nak buat hantu..............

Gila keyboard | papan kekunci | kekunci papan | keyboard gila..hahaha !!

Hehehe...dalam rumah korang sekarang,ada keyboard yang dah rosak tak? kalau ada bos nak beli..haha...bukan apa,,,lepas tengok gambar-gambar keyboard ni,rasa nak buat sebijik untuk tatapan umum..gantung kat depan pintu rumah..hehe.....nak bagitau kat manusia-manusia di luar tu yang pemilik rumah gila keyboard...bos rasa korang pun gila keyboard jugak kan.....kalau tak,takkan hari-hari blogwalking...hahahaha...!! 

Kuat woo...!!


Assalamualaikum.....hehe...kali ni nak bagi korang rasa bertenaga pulak..jom layan aksi pakcik kuat kita ni..umur dah lebih 50 tahun tapi masih kuat...!! minum tongkat ali,abu dan mat kot pakcik ni..huahuahua..........!! opppppps...sebelum terlupa,,,,yang lagi sorang ni pun kuat jugak...bagi yang belum tengok, klik sini .. 


Ada udang disebalik tayar..hahaha..!!

Assalamualaikum..........tajuk kita pada hari ni ialah, ada udang disebalik tayar..! kenapa disebalik tayar? dan bukan disebalik batu..?? haahaaa...sebab gambar yang bos paparkan di atas takda sebijik batu punnn....yang ada cuma mainan pemandu formula 1 dan kereta nya...

Sebenarnya bukan udang yang bos nak ceritakan......yang bos nak tunjukkan kat korang hari ni ialah , ada sesuatu yang tersembunyi disebalik mainan di atas..dan ianya sangat-sangat tak sesuai untuk kanak-kanak yang belum baligh..haha..sebab apa mainan ni tak sesuai,,,,,

mesti ada yang dah dapat tangkap apa yang terjadi lepas tekan readmore nantikan..hahaha......jadi apa tunggu lagi,,,,,,,readmore!!

Jom berekspirimen..hehe..!!

Pastikan korang berada dalam bilik yang berkunci ketika melakukan ekspirimen ni k..hahahaha......yang lelaki test kat jari-jemari jek,,jangan nak gatal tangan test kat perempuan..kang ada yang kena pelempang jarak dekat nanti..hehe..


Jawapan terbaik spm tahun 2011

Tak perlu kata apa-apa ~ ~ ~ lalalalalala... senyum..!! memang senyum la mana-mana cikgu yang semak kertas ujian budak ni...bos rasa budak yang tulis jawapan ni terlebih kreatif kot...kalau diteliti betul-betul jawapan yang budak ni tulis,ada logiknya jugak kan..hahaha..



Cara membuat busur menggunakan sebatang pen

Selamat malam semua..hari ni bos nak kongsi cara membuat busur atau alat untuk melancarkan anak panah atau dalam bahasa omputihnya arc..( berapa banyak atau daa.. ) busur ni sesuai untuk memanah kawan-kawan yang duduk depan meja kita kat opis atau meja sekolah atau mana-mana meja lah..( berapa banyak atau lagi daaaaa....huahua !! ) dengan hanya menggunakan sebatang pen , kita dah boleh menjadi robin hood.jom sama-sama kita buat busur !! hehe..lepas ni bolehlah korang main panah-panah sesama kawan-kawan korang k.. : p
klik gambar untuk besar
mudah je kan..dari sebatang pen menjadi senjata yang comel..haha..


Peninju tak baik punya..haha..!!


Poyo betul la peninju ni..masuk gelanggang bukan main bergaya lagi ko ek..haha..!! macam setan !! hahahaha....! taik baik ikut cara peninju ni masuk gelanggang tau..malu wooo....

Proses penukaran wajah menjadi duckface

Kenapa la diaorang ni nak rosakkan wajah yang dah sedia cantik kan..ubah sikit,lama-lama jadi bukit..hehe..jom kita lihat proses penukaran wajah ori ke wajah itik yang remaja perempuan sekarang suka buat time ambik gambar..haha..kalau tak caya,bukak facebook,mesti ada jumpa wajah-wajah itik ni..wajah bos yang kat tengah-tengah header tu bukan duckface tau...tu tengah mengemam prosperity burger...hahaha..

Lagu babi yang babi..!! hehe...



Dah takda lagu lain nak buat..lagu babi pun babi lah....hahahaha..!! memang babi la lagu ni... : p


Hantar 65 biji skru macam hantar satu televisyen..haha !!

Mesti korang kenal jenama Dell kan..dalam gambar kali ni menunjukkan bagaimana pihak dell ni hantar 65 bijik skru kepada customer diaorang..hehe....sebijik skru dia punya bungkus, macam bungkus buku daa....haha..walhal cuma sebijik je...mana tak sekotak besar jadinya bila kena bungkus..tu baru 65 skru..kalau customer order 200 skru?? dah sah-sah kotaknya akan sebesar kotak peti ais..haha....

Panda G6 !! hehe..



Korang ingat panda tu buat apa?? haha..dia garu belakang kat batang pokok tu la...hehehe..!! dah macam tuuutttt.....!! pulak bos tengok panda ni..


Gaji safee sali AS$ 10,000 ( RM 30,345 ) wow !!

PENGHIJRAHAN penyerang kebangsaan, Safee Sali ke kelab Liga Super Indonesia (ISL), Pelita Jaya kelmarin telah menimbulkan pelbagai reaksi.

Ramai yang menyokong keberanian Safee untuk keluar dari kepompong pemain-pemain tempatan yang selesa sekadar beraksi di Liga Super Malaysia (MSL).

Namun ada juga yang seolah-olah mempelekehkan tindakan Safee itu dengan menganggap Pelita Jaya yang disertainya kini hanya menduduki tangga tercorot ISL selepas 13 perlawanan.

Situasi tersebut nyata langsung tidak melunturkan semangat Safee, malah ia turut membuatkan pemain berusia 27 tahun itu lebih bersemangat untuk membuktikan tindakannya itu tepat.
 sumber : kosmo

p/s : bos nak main bola kat indonesia jugak la lepas ni !! hahaha !!!


Dapat first scheduled tweets churp churp,,yeah!!

ENTRI MELEKAT ! SCROLL BAWAH LAGI UNTUK ENTRI TERBARU !!

Hehe..maaf yer..nak promote ads churpchurp jap jap je.. : p

 UPDATE : kat bawah ni la tugasan yang churpchurp beri tu.hehe..satu dah lepas,tunggu yang nombor 2 lagi.

 Ad: Saksikan separuh akhir American Idol secara live!! dengan menyertai Ford Contest di http://bit.ly/hNOknE tiket free yaw!!



Pagi tadi bos check email,nampak satu email dari churp churp..tak pernah pulak sebelum ni dapat email dari churp churp.lepas dibaca,diteliti dan dikhatam,,,,rupa-rupanya dapat tugasan khas untuk iklan pizza hut..hehehe...google punya google,akhirnya dapat tahu jugak cara nak siapkan tugas ni..




alangkah terkejutnya sekali lagi,pada pukul 3 petang,dapat lagi satu scheduled tweets dari churp churp dimana kali ni,kena buat iklan ford fiesta..hehe..rezeki..tapi kan,,kena tunggu diaorang luluskan iklan yang kita buat tu..kalau dah lulus,iklan akan automatik keluar kat twitter kita..masa tu la RM mencurah-curah masuk ke ladang gandum..haha !!

Jom buat spageti spesial..heeeee !!

Senang je buat ni..ikut je dalam gambar tu..yang spesial nya tentang spageti ni adalah,bila ianya siap dihidangkan nanti,spageti tu akan berada di dalam sosej..ermm,,,camner ek,,,ala,,macam rantai yang ada manik-manik tu lerr....tapi yang ni sosej yang jadi manik...hehe..nampak unik spageti ni..
nanti bos nak cuba buat..mesti orang rumah bos terkejut bila tengok spageti bos..hahahaha..!! kalau nak belajar buat,klik readmore untuk tengok gambar langkah-langkah pembuatan spageti spesial ni..

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI


SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

kalau nak join,klik sini ..



Nak ais minuman bercahaya tak?

Haa...cantik kan...sesuai untuk kanak-kanak yang tak suka minum..hehe..ada ke kanak-kanak tak suka minum?? aah..lantaklah kan..yang pasti,ais ni memang cool !! ais memang la sejuk kan..haha..cool !!! ais ni memang ada tau..kalau nak beli,klik sini harga nya euro 4,9..kalau duit kita lebih kurang 20 ringgit..haha..dapat 10 gelas milo ais.... kalau diberi pilihan,korang nak ais bercahaya ke milo ais 10 gelas ?? hehe..!!

Riak wajah bila seseorang dapat duit 1 juta

video

Best nya dapat duit 1 juta..kalau bos dapat 1 juta ni ntah macam mana la riak wajah bos..haha..lelaki yang kat dalam video ni menang usd 1 juta dalam permainan price is right..price is right ni adalah permainan di mana kita perlu meneka harga sesuatu barang yang akan ditunjukkan kepada kita..game ni dicipta pada tahun 1956 di usa..kalau korang menang 1 juta ni,korang nak buat apa dengan duit tu? hehe...


Cool wiper !!

video

Tersangat.... la cool !!! haha.....

Apa dah jadi dengan lelaki ni?

Eh..lelaki kat atas ni pelik sikit.apa yang pelik nya adalah,dia suka sangat pakai kasut getah yang orang selalu pakai toreh getah..haha..tak kira mana tempat,dia tetap dengan kasut getahnya..macam ada kisah disebalik kasut getah dan hidup dia..jom kita tengok gelagat dia didepan kamera bersama kasut getah kesayangannya...hihi!!

Cara membuat gajah menggunakan tuala kecil.

Selamat petang kawan-kawan....hehe..kali ni kita belajar buat gajah menggunakan tuala kecil k..hari tu bos dah tunjukkan cara buat bunga ros dengan menggunakan tisu kan..haa..sekarang kita buat binatang pulak..harap korang cubalah ye...senang je pun..bos tutup sebelah mata je dah boleh siap satu..hahaha !!

Lukisan dari gambar-gambar bogel ! cool... hehe!!

 
klik untuk besar
HEHE !! kreatif sungguh diaorang ni..tak sangka pulak foto-foto bogel boleh menghasilkan satu lukisan..haha..suka main cantum-cantum la diaorang ni...


Kehidupan di facebook

video

Dalam video ni menunjukkan kehidupan seorang yang gemar berfacebook..dari mula si dia membuka akaun facebook sehingga ke hari tua ...haha..takda kerja lain dia ni..asyik facebook......jer....dah nak mampus baru dia log out..hehe !!

Padan muka !! haha...

video
Dalam video ni dapat korang tengok 2 orang wanita yang mempamerkan skill gimnastiknya di dalam kereta api..haha..dah macam nangka separuh masak jatuh daa...!

p/s : yang jatuh gedebab tu nampak macam pondan je..hehe !!

Buang tebiat tepi gunung..hehe !!

Dalam gambar ni menunjukkan mereka yang inginkan kelainan dengan membuat khemah bergantung di tepi gunung..ish..bahaya betul kelainan yang diaorang buat ni kan.ada yang gantung katil dengan tilam sekali..hehe..dah berniat nak mampus agaknya..hahaha !!

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)