Buah tembikai free..siapa nak boleh bawak lori sendiri..!! haha


Haa...tu diaa,,,,syok noooo angpa ambik tembikai free..haha...! dalam foto-foto ni dapat korang tengok buah tembikai yang berada di sebuah gudang hanyut dek kerana banjir..disebabkan terlalu banyak,maka buah tembikai ni telah berenang ke merata-rata tempat tanpa dapat dikawal..hehe..leh berenang jugak tembikai ek..jadi,,siapa nak ,bolehlah cari lori ke van ke kereta kancil pun boleh..haha..!  cepat-cepat,,sebelum buah tembikai ni berenang lagi jauh...!!












9 comments:

  1. tak nampak pon cik aziz lam gambaq tu,muehehehehe....

    ReplyDelete
  2. gile ah... stok untuk setahun ni! :D

    ReplyDelete
  3. Bos....bos kan bos...takkan nak tembikai free kot. He3...

    ReplyDelete
  4. eeeyuuuuuuuw tak kotor ke. ni yg wat i geli ni

    ReplyDelete
  5. makaihhh...tak busuk ke dah kene air tu? goli plak den raso..huhu

    ReplyDelete
  6. sian tokey tembikai tuu.. rugiii.. hehe

    ReplyDelete
  7. hahaha....org len pnuh ngan lumpur,dia bnjir pnuh ngan tmbikai je..xleh blah

    ReplyDelete
  8. lor..ni banjir ke.?
    ingtkan dia mmg proses cmtuh..
    ahhaha..sengal..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)